Profiteer vanavond van gratis bezorging!

0 : 4 : 23
41

Slapen op een bijzondere plek: op het strand

Wanneer je denkt aan de zomer, denk je al gauw aan zon, zee en strand. Het is dan ook niet gek dat veel mensen op vakantie gaan naar de kust. Wil je wél het gevoel van een verre vakantie, maar niet te ver weg? Ben je op zoek naar vrijheid en lijkt het je wel wat om in slaap te vallen onder het genot van het geluid van de golven? Overweeg dan eens een overnachting in een huisje op het strand!

Strandhuisje in Castricum

Een knus strandhuisje gelegen midden in de duinen, dat vind je in Castricum en omgeving. Op Kennemer Duincampings Geversduin en Bakkum liggen strandhuisjes met meubilair van authentiek steigerhout. Hierdoor krijg je nog meer het relaxte vakantiegevoel. Op slechts 1500 meter afstand vind je het strand en de Noordzee. Een midweekje in deze comfortabele strandhuisjes is te reserveren vanaf 195,-.

Breezand Beachhouses in Vrouwenpolder

Op het mooie strand van Vrouwenpolder staan de Breezand Beachhouses. Vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht over de zee en de Deltawerken en je bent in no time op het strand! Klap je strandstoeltje uit en geniet van het zand, de golven, de zon en de wind. Een weekend overnachten in de Breezand strandhuisjes kan vanaf 400,-.

http://origineelovernachten.nl/overnachten-een-slaapstrandhuisje-walcheren/

Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee

Op het strand in Julianadorp staan maar liefst 66 strandhuisjes met uitzicht op de Noordzee. Met een eigen balkon kun je volop genieten van de kabbelende golven. En wat is een strandhuisje nu zonder strandstoelen? Deze staan op je eigen terras en hetzelfde geldt voor comfortabele loungebedden! Voor een verblijf op het strand in Julianadorp in Zee kun je rekenen op een bedrag van 549,-.


Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.