Shop veilig en op afstand in onze winkels! Vanwege de drukte kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.

Maak gebruik van 25% korting bij aankoop van 2 artikelen! 

3 : 15 : 55
46

Over Beter Bed

Al ruim 35 jaar een expert in slapen

Beter Bed is begin jaren '80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken in Nederland. In de jaren die volgden groeiden we uit tot een toonaangevende slaapspecialist in de Benelux. In 2011 opende de eerste Beter Bed winkels in België. Onze succesformule kenmerkt zich doo reen zeer uitgebreid assortiment, hoge kwaliteit en een verregaande service. Na een bezoek aan één van onze winkels geniet je van een perfecte nachtrust voo reen echte droomprijs! 

Beter Bed heeft de prijs gewonnen voor beste winkelketen van 2020 in België op het gebied van slapen!

 

Bedrijfsgegevens: 

Bredabaan 891-893
2170 Merksem
Telefoonnummer: 014 48 08 40
E-mailadres: [email protected]
Registratienummer: 0888.492.977
BTW-identificatienummer: BE0888492977

 

Over Beter Bed

...staat meer dan zomaar een bed

Meer dan...? Nou en of! Want ons bed en de slaapkamer zijn vandaag de dag véél meer dan alleen een plek om te slapen. Wat precies, dat is voor iedereen anders. Daarom kies ook iedereen voor een ander "beste bed". Bij Beter Bed vind je álles voor jouw best mogelijke bed. Met naast het bed zelf ook héél véél andere slaapkameraccessoires, matrassen, kussens, overtrekken, het allerbeste advies en altijd de beste prijs. Alles bij elkaar opgeteld: meer bed voor je geld! 

 Aangesloten bij Navem

Beter Bed kent gunstige garantievoorwaarden en is aangesloten bij Navem. Dit houdt in dat we verkoopvoorwaarden hanteren die jij als consument extra goed beschermen. Dit vinden wij belangrijk, want Beter Bed staat voor tevreden klanten.


 

BeCommerce Keurmerk

Beter Bed België draagt sinds 2013 het BeCommerce Keurmerk. Het BeCommerce Keurmerk is hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen van producten en diensten in de Benelux. Beter Bed België heeft dit keurmerk ontvangen na het doorlopen van een certificeringsproces door de onafhankelijke auditorganisatie Bureau Certification Belgium NV.

Met behulp van het BeCommerce Keurmerk kunnen wij u een betrouwbare en veilige manier van online winkelen aanbieden. Als consument kunt u er zeker van zijn dat wij de Algemene Voorwaarden en de gedragsregels opvolgen en dat wij aanspreekbaar zijn op het naleven van de relevante wet- en regelgeving. 


Ruim 65.000 klanten gingen je voor
eKomi
Klantbeoordeling: 9.2
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply