Wij geloven dat iedereen beter kan slapen

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wat beter slapen voor jóu betekent? Dat is voor iedereen anders. Het begint met een bed dat precies bij jou past. Ook je matras, kussen en beddengoed spelen hierbij een rol.

We helpen je graag met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. De Beter Slapen ID helpt ons hierbij: een slim matras dat  binnen enkele minuten op basis van je voorkeuren, metingen en enkele slaapvragen van de slaapadviseur een selectie matrassen geeft die precies bij jou passen. Zo vind jij in onze winkel binnen no-time het perfecte matras.

Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze dagelijks klaar om iedereen beter te laten slapen. Dat is waar wij al sinds 1983 elke dag ons bed voor uit komen.

Join the family

Een job als slaapexpert? Weet jij als geen ander hoe belangrijk goed slapen is? Dan kun je vast niet wachten om onze klanten te helpen met het vinden van de beste nachtrust. Onze winkel is de plek waar onze klaten geïnspireerd en geadviseerd worden over beter slapen en beter leven. Dat betekent, werken bij een gezellig familiebedrijf. Waar ook ruimte is voor ontwikkeling.

Verantwoordelijkheid

Naast dat wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven, geloven wij óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. En geloof ons, dat slaapt nog véél beter. Daarom is duurzaamheid een gegeven binnen Beter Bed. We doen alles met aandacht voor mens en milieu.

Samenwerking en pers

Bij Beter Bed werken we graag samen om onze missie ‘Beter slapen, beter leven voor iedereen’ zo krachtig mogelijk onder de aandacht te brengen. Voor interviewverzoeken, persuitleen van onze productcategorieën en andere samenwerkingen kun je daarom altijd contact met ons opnemen. Op zoek naar rechtenvrije persfoto’s? Die vind je hieronder.

Hoe het begon 

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. op 29 september 2011 opende onze eerst winkel in Olen, België. Sindsdien zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied.

Gestart als familiebedrijf, werkt Beter Bed inmiddels als beursgenoteerd bedrijf nog altijd als één grote familie samen. Dit met één grote gezamenlijke passie: de beste rust- en slaapbeleving voor iedereen mogelijk maken. 


 

Over ons

Beter Bed Holding

De Beter Bed Holding is van oorsprong een familiebedrijf. Ook al zijn we inmiddels beursgenoteerd, we werken nog altijd samen als één grote familie. Met een gedeelde passie: de beste slaapbeleving voor iedereen mogelijk maken. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen. Naast Beter Bed Nederland en België is in Nederland ook de formule Beddenreus actief en valt onder de Beter Bed Holding nog de dochteronderneming DBC International met merken zoals M line.

Ga naar de holding site 

 

 

Over ons

BeCommerce Keurmerk

Beter Bed België draagt sinds 2013 het BeCommerce Keurmerk. Het BeCommerce Keurmerk is hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen van producten en diensten in de Benelux. Beter Bed België heeft dit keurmerk ontvangen na het doorlopen van een certificeringsproces door de onafhankelijke auditorganisatie Bureau Certification Belgium NV.

Met behulp van het BeCommerce Keurmerk kunnen wij u een betrouwbare en veilige manier van online winkelen aanbieden. Als consument kunt u er zeker van zijn dat wij de Algemene Voorwaarden en de gedragsregels opvolgen en dat wij aanspreekbaar zijn op het naleven van de relevante wet- en regelgeving. 


Ruim 65.000 klanten gingen je voor
Uitstekend
Score 4,6 gebaseerd op 1 470 reviews Trustpilot logo

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.