Laatste dagen Winter Solden tot 40% korting. Profiteer nu nog: 

: :

Over Beter Bed

Al ruim 35 jaar een expert in slapen

Beter Bed is begin jaren ‘80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken in Nederland. In de jaren die volgden groeiden we uit tot een toonaangevende slaapspecialist, met meer dan 1000 winkels in Europa. In 2011 opende de eerste Beter Bed-winkel in België. Onze succesformule kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, hoge kwaliteit en een verregaande service. Door de grootschalige inkoop voor de vele Beter Bed-winkels profiteer je altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Na een bezoek aan een van onze winkels geniet je van een perfecte nachtrust voor een echte droomprijs.

Ruime collectie

In de Beter Bed-winkels heb je keuze uit een ruime collectie bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, slaapkamermeubelen en bedtextiel tegen concurrentiële prijzen. Uiteraard in iedere denkbare stijl. Naast losse producten vind je in onze winkels ook de unieke package-deals: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matrassen) voor een speciale eenheidsprijs. In de winkels staan deskundige slaapadviseurs klaar om je te voorzien van uitgebreid persoonlijk advies.

 

Online oriënteren en bestellen

Ook in onze webshop vind je het uitgebreide assortiment van Beter Bed. Wil je graag iets bestellen? Bekijk meer informatie over kopen bij Beter Bed.

Aangesloten bij Navem

Beter Bed kent gunstige garantievoorwaarden en is aangesloten bij Navem. Dit houdt in dat we verkoopvoorwaarden hanteren die u als consument extra goed beschermen. Dit vinden wij belangrijk, want Beter Bed staat voor tevreden klanten.

 

Beter Bed is onderdeel van de beursgenoteerde Beter Bed Holding. Voor meer informatie over Beter Bed Holding, ga naar www.beterbedholding.nl.