Over ons

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1983.

Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Beter slapen begint bij Beter Bed.

Al 40 jaar expert in slapen

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sinds die tijd zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied. Wij geloven dus dat iedereen beter kan slapen, maar omdat we allemaal anders zijn, betekent dat ook voor iedereen wat anders.
 
We hebben oog voor ieders behoeftes en budget. We zijn er online en in de winkel om iedereen te helpen met een betere nachtrust. Hierdoor maken wij iedereen op de lange termijn gezonder, fitter en beter.

Over ons

Duurzaam. Dat slaapt nóg beter

Naast dat wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven, geloven wij óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Of eigenlijk gewoon moet. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. En geloof ons, dat slaapt echt nog véél beter.

Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van onze strategie, waar we ons iedere dag weer hard voor inzetten. Zodat we niet alleen maar hoeven te dromen over een duurzame wereld, maar er op een dag ook écht in wakker worden.

Over ons

Beter Bed Holding

Beter Bed is onderdeel van Beter Bed Holding: een Europese retailorganisatie. Beter Bed is actief in Nederland en België. Naast Beter Bed is in Nederland ook de formule Beddenreus actief en valt onder de Beter Bed Holding nog de dochteronderneming DBC International met merken zoals M line.

Gestart als familiebedrijf, werkt Beter Bed Holding inmiddels als beursgenoteerd bedrijf nog altijd als één grote familie samen. Dit met één grote gezamenlijke passie: de beste rust- en slaapbeleving voor iedereen mogelijk maken.

Beter Bed Holding speelt met een betaalbaar aanbod van hoge kwaliteitsproducten dan ook perfect in op de huidige consumententrend waarbij steeds meer mensen belang hechten aan een kwalitatieve (nacht)rust.

Over ons

BeCommerce Keurmerk

Beter Bed België draagt sinds 2013 het BeCommerce Keurmerk. Het BeCommerce Keurmerk is hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen van producten en diensten in de Benelux. Beter Bed België heeft dit keurmerk ontvangen na het doorlopen van een certificeringsproces door de onafhankelijke auditorganisatie Bureau Certification Belgium NV.

Met behulp van het BeCommerce Keurmerk kunnen wij u een betrouwbare en veilige manier van online winkelen aanbieden. Als consument kunt u er zeker van zijn dat wij de Algemene Voorwaarden en de gedragsregels opvolgen en dat wij aanspreekbaar zijn op het naleven van de relevante wet- en regelgeving. 


Ruim 65.000 klanten gingen je voor
Uitstekend
Score 4,4 gebaseerd op 570 reviews Trustpilot logo

Slaaptips in onze blogs

Wil jij beter slapen? Lees dan hier de slaaptips van onze slaapadviseurs.

Lees onze slaaptips

De Beter Slapen ID

Het slimme matras van Beter Bed. Meet gratis via de Beter Slapen ID snel en simpel welk matras het beste bij jou past.

Kom langs

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.