Lakens

Lakens moeten lekker zacht en luchtig aanvoelen. Stof en vuil goed opnemen, zodat jouw dekens schoon blijven. Het laken moet keer op keer mooi uit de was komen en bovendien qua kleur perfect passen bij jouw bed, dekbedovertrek en slaapkamer.

Filters

1 van 1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

db_texeler_woolmaxx_onderdeken_svv
Meest verkocht

onderdeken Woolmaxx

Levertijd: 2 tot 3 weken

119.-

1 van 1 Resultaat

Katoen in vele vormen

Bij Beter kies je zelf de kwaliteit en soort katoen. Wordt het basic, perkal, satijn of flanel? Perkal is een gekamde, koel aanvoelende stof die goed ademt. Door de extra dicht tegen elkaar aan geweven draden, gaat de stof langer mee dan basic katoen. Satijn is fijn als je zachtheid en glans de belangrijkste factoren vindt en flanel is een goede keus voor in de winter omdat het warmte zo goed vasthoudt.

Kies je maat en kleur

Eenpersoons of tweepersoons. Een neutrale of opvallende contrastkleur. Welke maat en kleur laken je ook neemt voor je boxspring of ledikant, onze lakens zijn stuk voor stuk gemaakt van kwalitatieve stoffen die niet pillen en hun kleur goed behouden. De lakens zijn reactief geverfd, wat ervoor zorgt dat de kleur niet afgeeft in de wasmachine en dat de kleur blijft zoals hij is.

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.