Profiteer nu van 10% éxtra korting met code najaar10

0 : 0 : 17
7
Babybedden en ledikantjes Beter Bed

Babybed

Op zoek naar een mooi én veilig babybed? Een ovaal ledikantje? Bij Beter Bed vind je diverse babybedjes die stijlvol én praktisch zijn. Zo groeien ze bijvoorbeeld met je kindje mee of zijn in hoogte verstelbaar.

Maak je kinderkamer compleet met:

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

babyledikant Nevada

Kleur
wit-eiken

Levertijd: 8 tot 9 weken

349.- 296.65
percentage-15

10% éxtra korting op dit artikel met code najaar10

babyledikant Belle met lade

Kleur
wit

Levertijd: 8 tot 9 weken

369.-

10% éxtra korting op dit artikel met code najaar10

Stel de leukste kinderkamer samen

Bekijk de kindercollectie. Slapen was nog nooit zó leuk!

complete babykamer Kiddy met commode met opzet en kast 3deurs

Levertijd: 9 tot 10 weken

1487.-

Babybed kopen? Vind een veilig en mooi exemplaar bij Beter Bed

Slapen is voor je baby net als eten een van de eerste levensbehoeften. Natuurlijk is hier een comfortabel en veilig babybed voor nodig dat voldoet aan verschillende eisen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk voor je baby dat het bed geen giftige stoffen bevat en dat je de bedbodem naar beneden kunt zetten zodra je baby kan staan. Onze babyledikanten voldoen uiteraard aan alle eisen en normen, net als onze kinderbedden. Ons assortiment bevat verschillende trendy babybedden zodat je naast de veilige en praktische overwegingen ook het babybedje vindt dat helemaal past in de slaapkamer van jouw kleintje! Beter Bed heeft babybedden, kinderbedden en tienerbedden van bekende topmerken die jarenlang ervaring hebben met het ontwerpen en produceren hiervan. Maak de babykamer helemaal af met leuke kinderkamer accessoires.

Vind het ideale babyledikant met de juiste stijl

Een babybed is bij ons altijd verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties waardoor het zeker past bij de inrichting van de babykamer. Dat is natuurlijk wel zo fijn! Doordat het babyledikant dat je bij ons koopt altijd in twee verschillende hoogtes in te stellen is, groeit het bedje gewoon met je kindje mee. Zodra hij of zij kan staan, zet je het babybed snel op de laagste hoogte! De babybedden zijn gemakkelijk in onderhoud. Zo hoef je ze alleen af en toe even af te nemen met een vochtige doek. Wil je de babykamer helemaal in stijl afmaken? Kijk dan even bij de categorieën verlichting en vloerkleden!

Aantrekkelijke babybed aanbiedingen!

Natuurlijk zijn het comfort, de looks en de veiligheid van het babybed van groot belang, maar een aantrekkelijke prijs is misschien wel minstens zo belangrijk. Met jonge kinderen zijn er al zoveel aankopen nodig, waardoor korting op je babybed altijd mooi meegenomen is! Bij Beter Bed geniet je het hele jaar door van aantrekkelijke aanbiedingen waarbij je van hoge kortingen profiteert. Onze babybedden hebben verschillende prijsranges waardoor je altijd een prijs vindt die bij jouw portemonnee past!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply