Wauw! De hele maand mei super deals met 25% korting op bijna alles!

23 : 11 : 20
21
Elektrische dekens

Elektrische deken: een warm bed in no time

De elektrische onderdekens van Beter Bed hebben een extra warme voetzone, meerdere warmtestanden en zijn voorzien van het Inventum safety system. Met de verlichte schakelaar zet u ook in het donker het deken gemakkelijk aan en uit. 

Bekijk ook eens onze:

Filters

0 van 0 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

There are no products found matching your selection

Soorten en maten elektrische dekens

In onze collectie vindt u zowel eenpersoons als tweepersoons elektrische dekens. De tweepersoons uitvoering heeft twee aparte schakelaars. Handig als u en uw partner een verschillend slaapritme hebben. U kunt zelfs kiezen voor turbo verwarming en een luxe schakelaar met LCD display. Beter Bed heeft elektrische dekens in verschillende matrasmaten, waardoor ze geschikt zijn voor alle soorten matrassen.

Hoe gebruikt u het elektrisch deken?

Een elektrisch deken gebruikt u onder uw hoeslaken. Zet het deken een uurtje voor het slapen gaan aan en uw bed is heerlijk warm als u erin stapt. Het is aan te raden uw elektrische deken uit te zetten als u gaat slapen, zodat uw lichaam zichzelf op temperatuur houdt. Het deken even aan laten staan en de timer gebruiken kan natuurlijk ook. De elektrische dekens van Beter Bed kunnen gewoon gewassen worden in de wasmachine.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply