Onze webshop is geopend. De winkels zijn tijdelijk gesloten.

Black Friday Week! Nú 25% korting met code: BLACKFRIDAY

2 : 0 : 16
46
Elektrische dekens

Elektrische deken: een warm bed in no time

De elektrische onderdekens van Beter Bed hebben een extra warme voetzone, meerdere warmtestanden en zijn voorzien van het Inventum safety system. Met de verlichte schakelaar zet u ook in het donker het deken gemakkelijk aan en uit. 

Bekijk ook eens onze:

Filters

1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

dk_el_kts110_lova_2p_vrijstaand1
Meest verkocht

elektrische deken Lova

Levertijd: 4 dagen

49.99
black-friday

Black Friday Week: Profiteer van 25% korting!

Soorten en maten elektrische dekens

In onze collectie vindt u zowel eenpersoons als tweepersoons elektrische dekens. De tweepersoons uitvoering heeft twee aparte schakelaars. Handig als u en uw partner een verschillend slaapritme hebben. U kunt zelfs kiezen voor turbo verwarming en een luxe schakelaar met LCD display. Beter Bed heeft elektrische dekens in verschillende matrasmaten, waardoor ze geschikt zijn voor alle soorten matrassen.

Hoe gebruikt u het elektrisch deken?

Een elektrisch deken gebruikt u onder uw hoeslaken. Zet het deken een uurtje voor het slapen gaan aan en uw bed is heerlijk warm als u erin stapt. Het is aan te raden uw elektrische deken uit te zetten als u gaat slapen, zodat uw lichaam zichzelf op temperatuur houdt. Het deken even aan laten staan en de timer gebruiken kan natuurlijk ook. De elektrische dekens van Beter Bed kunnen gewoon gewassen worden in de wasmachine.