Verzwaringsdekens

Met een verzwaringsdeken of anti-stress deken kun je heerlijk tot rust komen, wat ook de nachtrust ten goede komt. De deken is niet alleen handig om in slaap te vallen, maar kan ook van pas komen als je op de bank zit. Lees verder

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Alpine Plus verzwaringsdeken, grijs
Meest verkocht

Alpine Plus verzwaringsdeken

(1)

Levertijd: 1 tot 2 dagen

44.95

Verzwaringsdeken Emma Hug

Levertijd: 1 tot 2 dagen

69.50

Verzwaringsdeken Quinn

(2)

Levertijd: 1 tot 2 dagen

99.95

3 van 3 resultaten

Koop jouw verzwaringsdeken bij Beter Bed!

Een verzwaringsdeken, ook wel bekend als een antistress deken of verzwaarde deken, is een deken die gevuld is met zware materialen zoals plastic of glazen kralen. Deze dekens zijn ontworpen om een rustgevende druk op het lichaam uit te oefenen, waardoor het gevoel van angst en stress kan verminderen.

Waarom je een verzwaringsdeken zou moeten hebben

Verzwaringsdekens zijn populair geworden bij volwassenen die moeite hebben met slapen, omdat de zware druk kan helpen bij het creëren van een gevoel van comfort en veiligheid. Bovendien kan de deken de productie van het hormoon serotonine bevorderen, wat kan helpen om een gevoel van welzijn en geluk te bevorderen.

Slaap beter onder een verzwaarde deken

Een van de voordelen van verzwaringsdekens is dat ze kunnen helpen om de slaap te verbeteren. De druk van de deken kan helpen om de hartslag te vertragen en de ademhaling te verlagen, waardoor het makkelijker wordt om in slaap te vallen en langer door te slapen. Bovendien kan de deken helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren, waardoor je 's ochtends uitgerust en energiek wakker wordt.

Niet voor niets een anti-stress deken

Een ander voordeel van verzwaringsdekens is dat ze kunnen helpen bij het verminderen van angst en stress. De druk van de deken kan helpen om het zenuwstelsel te kalmeren en het gevoel van angst te verminderen. Bovendien kan de deken helpen om de productie van cortisol, het stresshormoon, te verminderen, waardoor je je meer ontspannen en kalm kunt voelen.

Het ideale gewicht van een verzwaringsdeken

Als je overweegt om een verzwaringsdeken aan te schaffen, is het belangrijk om te weten dat de dekens verkrijgbaar zijn in verschillende maten en gewichten. Het is aan te raden om een deken te kiezen die ongeveer 10% van je lichaamsgewicht weegt. Voor volwassenen is een verzwaringsdeken van ongeveer 6 tot 9 kilo ideaal.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.