Shop veilig en op afstand in onze winkels! Vanwege de drukte kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.

Slaapbank logeerbed Beter Bed

Logeerbed

Iedereen wil graag gastvrij zijn, en natuurlijk is het fijn als familie of vrienden kunnen blijven slapen als dat nodig is. Maar continu een logeerbed hebben staan, da’s niet zo praktisch. Het bed staat vaak in de weg en wordt al snel stoffig. Gelukkig hebben we in deze categorie allemaal handige logeerbedden verzameld. Kijk maar snel!

Filters

16 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

ld-rb-olsen-grijs-bed-webbeeld
Meest verkocht

vouwbed Olsen

Levertijd: 1 tot 2 dagen

379.-

vouwbed Migliore

Levertijd: 5 dagen

179.-

slaapbank Texas

Levertijd: 5 dagen

129.-

slaapbank San Francisco 1-persoons

Levertijd: 9 tot 10 weken

199.-

slaapbank San Francisco twijfelaar

Levertijd: 9 tot 10 weken

239.-

vouwbed Buono

Levertijd: 5 dagen

69.-

vouwbed Meglio

Levertijd: 5 dagen

139.-

slaapbank Florida

Levertijd: 10 tot 11 weken

159.-

bed & onderschuifbed Doppia

Levertijd: 5 dagen

259.-

slaapbank Sacramento

Levertijd: 9 tot 10 weken

249.-

vouwbed Smart

Levertijd: 1 tot 2 dagen

249.-

bed & onderschuifbed Duet

Levertijd: 4 tot 5 weken

569.-

slaapbank hoek San Francisco

Levertijd: 9 tot 10 weken

419.-

vouwbed Click

Levertijd: 4 tot 5 weken

669.-

bed & onderschuifbed Twin

Levertijd: 4 tot 5 weken

699.-

vouwbed Wing

Levertijd: 4 tot 5 weken

519.-

Ook voor logeerbedden ga je naar Beter Bed

Het is natuurlijk heel leuk als vrienden en familie kunnen blijven slapen, maar het is nóg leuker als je huis snel weer is opgeruimd wanneer ze weg zijn. Met de logeerbedden van Beter Bed zorg je ervoor dat je huis in een handomdraai terug netjes is. We hebben veel verschillende soorten logeerbedden die allemaal makkelijk op te bergen zijn. Heb je ruimte genoeg of wil je van jouw logeerkamer een heuse hotelkamer maken? Bekijk dan onze eenpersoons- en tweepersoonsbedden, want ook die kan je natuurlijk als logeerbed gebruiken.

Ruime collectie logeerbedden

Binnen de logeerbedden van Beter Bed kan je verschillende keuzes maken. En dat vinden we nodig, want elk huis en elke persoon is anders.
Heb je bijvoorbeeld een kleine logeerkamer? Ga dan voor een vouwbed van Beter Bed. Deze bedden klap je heel gemakkelijk uit en weer in. Ingeklapt zijn ze eenvoudig op te bergen en heb je er dus geen last meer van. Heb je een logeerkamer die normaal gebruikt wordt als tv-kamer? Neem dan een zetelbed van Beter Bed. Multifunctioneel! We hebben talloze designs en maten. 

Weet je niet precies welk logeerbed voor jou de beste optie is? Laat je gerust informeren door een van onze slaapadviseurs. Dat kan gemakkelijk via de chat op onze website. Ben je op zoek naar een bed in een andere maat? Neem dan een kijkje bij onze 120x200140x200160x200 of 180x200 bedden!

Logeerbedden met een voordelig prijskaartje

Alle logeerbedden in deze categorie zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hanteren we ook nog eens zeer scherpe prijzen, want bij Beter Bed vinden we dat hoge kwaliteit niet per se een hoge prijs hoeft te hebben. Wil je profiteren van mooie kortingen? Hou ons in de gaten voor speciale acties en seizoensgebonden aanbiedingen. Beter voor de portemonnee!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply