Jaap

CSR & Innovatie expert

Jaap, ademt Beter Bed's duurzaamheidsdoelstellingen, wij gaan voor groen. hij vertelt er graag over.

Blogs van Jaap

Waar kan ik beddengoed doneren?
Slaapproducten

Waar kan ik beddengoed doneren?

Jaap
Wist jij dat je jouw oude dekbedden, matrassen, kussens en bed kunt doneren? Je helpt er niet alleen anderen mee, je bent ook nog eens super duurzaam bezig! In plaats van je oude beddengoed weggooien, kun je ervoor kiezen om het een nieuw leven te geven. Maar, waar laat je het dan? Wie maak je er het meest blij mee? We geven je 5 opties om jouw beddengoed te doneren.
Lees meer
Van duurzaam dromen naar doen
Beter slapen

Van duurzaam dromen naar doen

Jaap
Slaap de wereld beter. Bijna een derde van onze tijd brengen we door in onze slaapkamer. Daarmee is slapen een van de belangrijkste bezigheden in ons leven. En dan gaat er natuurlijk niets boven een goede nachtrust. Maar is dat eigenlijk ook een duurzame nachtrust? Hoe verantwoord zijn de materialen die we vandaag de dag tegenkomen in de slaapkamer? Wij vroegen het Jaap Westland, Sustainability Coördinator bij Beter Bed Holding.
Lees meer
Duurzame matrassen: zo dragen wij ons steentje bij
Slaapproducten

Duurzame matrassen: zo dragen wij ons steentje bij

Jaap
Elk jaar op 5 juni is het Wereld Milieu Dag. Sinds 1972 wordt deze dag georganiseerd door de Verenigde Naties. De boodschap achter de Wereld Milieu Dag gaat over bewustzijn en hoe men zelf kan bijdragen aan een beter milieu. Ook Beter Bed draagt bewust haar steentje bij aan de verbetering van het milieu. Wist je bijvoorbeeld dat we matrassen retour nemen en duurzaam verwerken? Lees verder hoe we dit doen en hoe ook jij je bijdrage kunt leveren.
Lees meer

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.