Jubileum Deals, 25% korting op héél veel!

3 : 12 : 47
48

Meet our new Boxspring Bloggers!

Een nieuwe boxspring. Dat betekent voortaan met plezier naar bed gaan, de juiste ondersteuning krijgen en uitgerust en fit wakker worden. Toch? Bij Beter Bed zijn we altijd benieuwd naar de ervaringen van onze klanten. In plaats van deze feedback binnenshuis te houden en alleen te gebruiken om onszelf en onze producten continu te verbeteren, hebben we besloten deze mening met jou te delen.

Wil jij weten wat bloggers Mounira Mansour en Anne Heijmans van hun nieuwe boxspring vinden? Op hun blog beschrijven ze hoe hun nieuwe bed bevalt! Lees je mee?

Mounira Mansour

Actrice, presentatrice, lifestyle-deskundige of blogger? Mounira Mansour laat zich niet graag in een hokje stoppen. Op haar blog deelt ze haar ervaringen met producten op het gebied van beauty, fashion, interieur en kids. Ze post video’s, artikelen, foto’s en zelfs voor het laatste glitter & glamour nieuws zit je hier goed. Of het nu gaat om de mooiste vakantiekleding voor kids, haar deelname aan tv-programma’s of haar nieuwste bed; Mounira maakt het graag wereldkundig.

Vanaf begin juni slaapt Mounira op onze boxspring Arendal Kurbat, en wij zijn natuurlijk benieuwd hoe deze haar bevalt. Jij ook? Houd haar blog in de gaten!

Lees haar eerste blog over haar zoektocht naar een nieuw bed

Anne Heijmans 

Anne is 26 jaar, woont in Den Bosch en zocht boxspring Cisano uit voor op de logeerkamer in haar nieuwe huis. Anne houdt van interieur en reizen en ontdekt graag nieuwe plekken, trends en winkeltjes. Deze deelt ze vervolgens op haar lifestyleblog. Haar liefde voor vintage en industriële interieurs spat van het scherm. Old meets new. Dat idee. 

Ben je graag op de hoogte van de leukste hotspots, interieurideeën en creatieve DIY projecten? En wil je weten hoe zij haar nieuwe boxspring Cisano styled op haar logeerkamer? Dan is Annes blog the place to be. 

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.