Jubileum Deals, 25% korting op héél veel!

3 : 14 : 7
29

Win een speelkasteel


Speciaal voor ridders en prinsessen

Ontwerpster Hanneke de Jager heeft speciaal voor kleine ridders en prinsessen een kasteel ontworpen. Eentje die uw kind zelf kan inkleuren en versieren!  

Uren speelplezier

Het kasteel dat je kunt winnen is speciaal voor ons geïllustreerd door Hanneke de Jager. Creatieve kinderen kunnen dit kasteel zo mooi maken als ze zelf willen, door het in te kleuren, er stickers op te plakken en noem maar op. Zo heeft hij of zij straks een eigen privekasteel in de slaap- of woonkamer, waarin naar hartenlust gespeeld kan worden!

Hoe maak je kans op dit leuke kasteel? 

Like onze Facebookpagina, reageer vóór 17 juli en vertel ons wie jij dit kasteel gunt. Uit alle reacties wordt één winnaar gekozen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 

Koninklijk kinderbedtextiel

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je de ridderkamer van je zoon of prinsessenkamer van je dochter compleet maken? Bekijk dan de producten van in onze collectie

Niet gewonnen? Niet getreurd!

We hebben maar één uniek geïllustreerd kasteel om weg te geven, maar gelukkig kunnen creatieve ridders en prinsessen in de volgende winkels terecht. Hier zijn de kastelen zonder illustraties te koop. Ook hier kunnen kids aan de slag met hun eigen versiering of bijpassend stickervel!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.