Opbergen in jouw eigen stijl

Van hoogglans en spiegel tot hout en kleur

Een kleerkast is een blikvanger in je slaapkamer. Bij Beter Bed vind je kasten met fronten van hout, glas of spiegel, uitgevoerd in bijvoorbeeld hoogglans wit, een mooie kleur of stijlvol eiken. Zo past jouw kast mooi bij je boxspring of bed en in elke slaapkamer, kinderkamer, seniorenkamer of logeerkamer.

 

Kasten met de optimale indeling

Wil je veel vakken en lades? Legplanken of juist hangruimte? Jij bepaalt en richt jouw kast zo in dat al je kleding, schoenen, beddengoed, handdoeken, sjaals, riemen en stropdassen erin passen. Vergeet ook de nodige accessoires zoals kastverlichting, mandjes en schoenenrekken niet.           

           

Draaideur- en schuifdeurkasten

Heb je genoeg ruimte in jouw slaapkamer of dressing? Dan zal een kleerkast met draaideuren perfect passen. Is er weinig plaats tussen de kast en het bed of een ander meubel? Dan is een kleerkast met schuifdeuren een beter idee.
 

Kies uw ideale kast

  • Beter Bed heeft een groot aanbod draaideurkasten en schuifdeurkasten, passend bij uw boxspring of bed.
  • Een draaideurkast is ideaal als u genoeg ruimte hebt in uw slaapkamer. Is dat niet het geval en wilt u toch een bed én een kast in de ruimte plaatsen? Dan is een kast met schuifdeuren een ruimtebesparende uitkomst.
  • Onze kasten zijn volledig naar eigen wens in te richten, dankzij onze uitgebreide collectie van kastinrichting en accessoires. Denk aan kledingroedes, stropdashouders, spiegels, verlichting, inzetlades, kastvakverdeling en nog veel meer.
  • Ook de afmetingen, kleur en materiaalkeuze voor het front (hout, glas of spiegel) bepaalt u zelf.
  • Er zijn kasten in alle prijsklassen, geschikt voor alle leeftijden of specifiek voor bijvoorbeeld senioren of kinderen. Er is altijd een kast die matcht met uw budget, stijl en hoeveelheid kleding!

Van kinder- en tienerkasten tot kasten bij uw seniorenbed

  • In de kindercollectie vindt u kledingkasten die perfect passen bij de kinderbedden, tienerbedden en andere kindermeubelen, zoals bureaus en boekenkasten.
  • Kleuters worden tieners en tieners worden volwassen. Naarmate u groeit, verandert ook het formaat van uw kleding en schoenen. Kies voor een kledingkast met een neutrale look en pas eventueel de kastindeling eens aan. Zo kunt u jaren vooruit!
  • Ook voor onze seniorencollectie geldt dat de comfortbedden uit te breiden zijn met bijpassende kledingkasten. Zo is uw hele slaapkamer in stijl.
  • U ziet het. Bij Beter Bed kiest u precies die kast die bij uw situatie, leeftijd en levensstijl past.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!