Laatste kans! Beter Slapen Deals + M line tot -50%

0 : 14 : 55
4

Topmerken bij Beter Bed

Beter Bed heeft een uitgebreide collectie bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, bedtextiel en accessoires. Al deze producten zijn verkrijgbaar in diverse merken en in vele stijlen, kleuren, maten en materialen. Zo vind je altijd het bed of slaapkamermeubel waarnaar je op zoek bent. Of je nu een eigentijdse boxspring of een comfortbed op hoogte wilt. Een matras voor het kinderbed of een vouwbed voor de logeerkamer. Je hebt ruime keuze uit onze huismerken Maxi, B Bright en Karlsson én topmerken als M line en Tempur.

Beter Bed eigen merken

Maxi

Maxi betekent maximaal ligcomfort voor een verrassende prijs. Geniet van een maximale nachtrust met de maxi collectie. De collectie bestaat uit twee matrassen en kussens.

B Bright

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger en gezonder je bent. De collectie van B Bright is ontworpen met de jarenlange ervaring van Beter Bed en steunt op ontelbare slaapervaringen.

Kårlsson

Met Kårlsson kies je voor vooruitgang. Van je nacht, je dag en daardoor jezelf. Dankzij de juiste balans tussen jouw dagelijks bestaan en alles wat je daarvoor nodig hebt. Met Kårlsson is het tijd voor jouw moment, op jouw manier.

Topmerken bedden, boxsprings, matrassen en textiel bij Beter Bed

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.