Laatste kans! Solden met 50% op héél veel

6 : 5 : 42
23

Be happy, B Bright, Be you.

B Bright collectie
Be happy, B Bright, Be you
Be happy, B Bright, Be you

B Bright

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger en gezonder je bent. De collectie van B Bright is ontworpen met de jarenlange ervaring van Beter Bed en steunt op ontelbare slaapervaringen. Doordat slapen heel persoonlijk is, bestaat de collectie uit verschillende producten die een goede slaap ondersteunen. Want wij geloven dat iedereen beter kan slapen.

Hulp of advies

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantendienst

Jouw dag begint met B Bright

Daarom zorgen we er met B Bright voor dat echt iedereen beter kan slapen. Dat moet ook wel, wil je het goed doen. Doordat slapen zo persoonlijk is en voor iedereen iets anders betekent, bestaat de B Bright collectie uit verschillende producten die goede slaap ondersteunen. Van matrassen en boxsprings tot hoofdkussens en dekbedden. Op ieder niveau, in slaapcomfort en stijl. En telkens weer helemaal van nu. Zo maak jij altijd de slimste keuze voor jouw beste nachtrust.

B Bright Bed & Boxspring collectie

Met de Bed & Boxspring collectie van B Bright kun je eindeloos combineren met stijl en comfort, tót het past. Bij je lichaam, bij jou. De collectie is helemaal van nu en samengesteld met de grootste zorgvuldigheid. Het ruime assortiment bestaat uit boxsprings, bedden, opbergboxen en -bedden, duurzame stoffen, actuele trendkleuren, (top)matrassen, tijdloze pootjes en bijpassende accessoires, zoals nachtkastjes en hockers. Zo creëer je altijd jouw bed. Mix, match en slaap lekker!

Mix & match het bed van je dromen met B Bright! | Beter Bed

Because every stone tells a story

B bright stenen en kwartsen

Zo eigen, zo waardevol. Met de prachtigste vormen en kleuren vertellen edelstenen jou één voor één hun unieke verhaal. En geven ze je precies wat je nodig hebt. Kracht, energie of rust bijvoorbeeld. Geen wonder dat alle B Bright hoofdborden zijn vernoemd naar edelstenen. Er is er namelijk altijd een die precies bij jou past. Ontdekt ze allemaal en vind jouw hoofbord. Die ene, die als geen ander jouw verhaal vertelt in de slaapkamer. What’s your story?

B Bright Bed & Boxspring brochure

Dankzij het B Bright magazine blader je gemakkelijk door de gehele collectie bedden en boxsprings van B Bright. Doe inspiratie op en stel je eens voor dat jouw favoriete producten bij jou in de slaapkamer staan! Kun je niet kiezen? Vergeet dan niet dat je heel veel onderdelen, stoffen en kleuren van de B Bright collectie kunt Mix en Matchen!

Boxspring Ruby

Bed Sapphire

Opbergbox Citrine

B Bright matrassen

Beter slapen, beter leven. Dat is de missie van Beter Bed, en daar hoort natuurlijk een passende matrassenlijn bij. Onze B Bright matras collectie is ontwikkeld volgens de laatste slaapinzichten, waardoor iedereen gegarandeerd een passend matras zal vinden. Kies jouw B Bright matras en slaap binnen de kortste keren weer fris, comfortabel en natuurlijk beter! Be smart, B Bright; altijd de slimste keuze voor de beste nachtrust.

B Bright matrassen

Wil je zelf ervaren wat een B Bright matras voor jou kan doen? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.