Laatste kans! Solden met 50% op héél veel

6 : 5 : 47
46

MAXI sleep, mini price..

Boxsprings
MAXI sleep, mini price.
MAXI sleep, mini price.

MAXI

Iedereen beter laten slapen dan gister. Het liefst vannacht nog. Met een comfortabel matras, bed en bijpassend beddengoed dat er gewoon goed uitziet. Want het oog wil ook wat. En dat voor een zo laag mogelijke prijs. Dát is MAXI.

Hulp of advies

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantendienst
maxi logo

MAXI sleep, mini price

Bij MAXI dromen we van een wereld waar iedereen goed slaapt. Want goed slapen zorgt voor véél blijere, mooiere, energiekere, gezondere én alertere mensen. Stel je toch eens voor: altijd blije collega’s bij de koffieautomaat, een collegezaal met alleen maar fris uitgeslapen koppies en samen altijd méér dan genoeg energie voor de dingen die het leven zo leuk maken. Wie wil dat nu niet? Daarom zijn wij al 40 jaar bezig met alles rondom slapen, voor een zo laag mogelijke prijs. En dat leidt tot maximaal slaapverwekkende slaapproducten voor iedereen.

Maxi matrassen

Maxi matrassen

Met een Maxi matras haalt iedereen het maximale uit zijn nachtrust. Jij dus ook. Of je nu kiest voor het Maxi Pocket of Maxi Foam matras, je kiest altijd voor maximaal slaapcomfort. Én voor een minimale prijs. Of je het nu snel warm hebt in bed of juist koud, je meer of minder ondersteuning nodig hebt, met jouw Maxi matras slaap je goed. Zo heb je iedere dag genoeg energie voor de dingen die het leven zo leuk maken. Wie wil dat nu niet?

Bedden en boxsprings

Bij MAXI dromen we van een wereld waarin iedereen goed slaapt. Met de Maxi bedden en boxsprings kun jij er zeker van zijn dat je het maximale uit je nacht haalt. En uit je portemonnee. Naast dat je fijn slaapt, ziet je bed of boxspring er ook goed uit. Want jouw oog wil ook wat. Om het nóg leuker te maken, staat je Maxi bed of boxspring supersnel in je slaapkamer én wordt ook nog voor je in elkaar gezet als je wil.

Bedden en boxsprings
Maxi beddengoed

Maxi beddengoed

Jou beter laten slapen dan gister stopt niet bij het juiste bed of matras. Ook het beddengoed van MAXI maakt jouw leven in en uit bed relaxter. Denk aan een dekbed gemaakt van gerecycled plastic, een extra cool zomerdekbed of lig iedere nacht met je hoofd in de wolken op een van de MAXI hoofdkussens. Ons beddengoed is gewoon precies goed voor een minimale prijs. Slaapverwekkend hè?

Uitgebalanceerd én betaalbaar ligcomfort
  • Bijzonder verrassende prijs-kwaliteitverhouding
  • Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen
  • Een matras naar jouw persoonlijke voorkeur
  • Nú 100 dagen proefslapen, gewoon thuis
Maximaal slapen op Maxi | Commercials | Beter Bed

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.