Kinderdekbedovertrekken

Verander de slaapkamer van je kind in een magische wereld met onze vrolijke collectie kinderdekbedovertrekken. Laat hun verbeelding de vrije loop met kleurrijke ontwerpen en leuke motieven, zoals Freek Vonk.

Filters

4 van 4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Dekbedovertrek Laterrr, sand
Voordeligste keuze

Dekbedovertrek Laterrr

Levertijd: 2 dagen

34.95
new

Dekbedovertrek Safari Survival

Levertijd: 2 dagen

34.95
new

Dekbedovertrek Ssslaap Lekker

Levertijd: 2 tot 3 weken

34.95
new

Dekbedovertrek Bootje

Levertijd: 2 tot 3 weken

54.95

4 van 4 resultaten

De leukste kinderdekbedovertrekken

In een leuke kinderkamer hoort uiteraard een leuk dekbedovertrek! Om aan ieders wensen te voldoen vind je bij Beter Bed een uitgebreid aanbod kinderdekbedovertrekken. In vrolijke kleuren, met leuke prints, voor peuters, baby’s enzovoort: in ons assortiment vind je sowieso een kinderdekbedovertrek dat aan alle eisen van jou én je kleine oogappel voldoet!

Kinderdekbedovertrekken in alle kleuren en maten

Wordt het een overtrek met prinsessen, piraten of auto’s? Of gaan jullie voor een stoer grafisch patroon, een inspirerende skyline of een trendy patchwork? Alles kan, alles mag! 

Of je nu op zoek bent naar een kinderdekbedovertrek voor baby’s, peuters of al iets grotere kinderen: Beter Bed heeft het allemaal. Bovendien kan je bij ons kinderdekbedovertrekken kopen in verschillende maten: 

100x135: dit is de kleinste maat voor kinderdekbedovertrekken
120x150: deze kinderdekbedovertrekken zijn perfect voor een peuterbed
140x200 en 140x200/220: dit zijn de grotere maten voor eenpersoons-kinderbedden.

Welk materiaal kies je voor een kinderdekbedovertrek?

Naast de maat en het uiterlijk is uiteraard ook het materiaal van het kinderdekbedovertrek enorm belangrijk. Je wilt immers dat je kind ‘s nachts comfortabel slaapt en lekker kan wegkruipen onder zijn warme dekbed. 


Daarom vind je in ons assortiment zowel kinderdekbedovertrekken in synthetisch materiaal als in katoen. Elk van deze stoffen heeft zijn eigen kenmerken, afhankelijk van jouw wensen en die van je kind. Synthetische stoffen zijn bv. beter voor kinderen met een allergie maar voelen wel warmer aan dan katoen. 


Twijfel je welk kinderdekbedovertrek het beste aan je wensen voldoet? Aarzel dan niet om ons om advies te vragen.

Kinderdekbedovertrekken aan scherpe prijzen

Ongetwijfeld vindt je kind het leuk om meerdere dekbedovertrekken te hebben, zodat zijn bed elke keer weer een nieuw avontuur is. Daar houden we bij Beter Bed rekening mee: je vindt bij ons diverse kinderdekbedovertrekken aan scherpe prijzen. Bovendien organiseren we regelmatig acties of bieden we kortingen aan op ons assortiment, zodat jij kinderdekbedovertrekken kan scoren aan een mooie prijs!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.