Laatste kans! Beter Slapen Deals + M line tot -50%

1 : 22 : 26
23

Onderschuifbedden

Ruimte besparen en toch gasten kunnen ontvangen? Kies dan voor een bed met een onderbed. Een onderbed is in uitgeklapte stand even hoog als het bovenbed. Extra slaapplekken in een handomdraai!

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Bed met onderschuifbed Doppia, zilver
Meest verkocht

Bed met onderschuifbed Doppia

(61)
Uitvoering: Incl. bedbodem, excl. matras |
Maatvoering: Eenpersoons |
Montage: montage niet inbegrepen |

Levertijd: 4 dagen

299.-
lowest-price

Bed met onderschuif bed Twin

(21)
Uitvoering: Incl. bedbodem, excl. matras |
Maatvoering: Eenpersoons |
Montage: gratis gemonteerd |

Levertijd: 5 tot 6 weken

949.-

Bed met onderschuifbed Duet

(15)
Uitvoering: Incl. bedbodem, excl. matras |
Maatvoering: Eenpersoons, Tweepersoons |
Montage: gratis gemonteerd |

Levertijd: 5 tot 6 weken

899.-

3 van 3 resultaten

Een onderschuifbed kopen? Bij Beter Bed vind je een divers aanbod!

Heb je een extra slaapkamer die je graag voor logies wilt gebruiken, maar die aan de kleine kant is? Dankzij een bed met onderschuifbed kan je je gasten de perfecte slaapplaats aanbieden. Heel eenvoudig schuif je het onderschuifbed onder het andere bed uit et voilà: twee slaapplaatsen! Het fijne is dat je met een bed met uitschuifbed geniet van twee extra slaapplekken terwijl je qua ruimte slechts één plek inlevert. Ideaal! Ook voor de kinderkamer is zo’n onderschuifbed een goed idee. Gebruik de ruimte als opbergruimte voor bijvoorbeeld extra dekens of speelgoed, en zodra er een vriendje of vriendinnetje komt logeren gebruik je het als extra slaapplek. In ons assortiment vind je verschillende losse onderschuifbedden of bedden met een onderbed. Bekijk snel het diverse aanbod.

Onderschuifbedden in verschillende uitvoeringen

Bekijk ons aanbod en vind het onderschuifbed dat het beste bij jouw wensen past. Ga je voor een ruimtebesparend bed? Kies dan voor een bed met onderbed. Deze eenpersoonsbedden van 90x200 zijn ideaal om met een handomdraai een tweepersoonsbed van 180x200 te creëren. Je schuift het onderbed eenvoudig uit, klapt hem op en kunt gemakkelijk een extra logé ontvangen. Ook zijn er losse onderschuifbedden verkrijgbaar voor eenpersoons(kinder)bedden. Dit zijn vaak onderschuifbedden die je naast logeerbed ook perfect kunt gebruiken als extra opbergruimte. Al onze onderschuifbedden zijn uiteraard van een uitstekende kwaliteit zodat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Onze onderschuifbedden zijn altijd laag geprijsd

Naast goede kwaliteit vinden we een goede prijs minstens even belangrijk. De onderschuifbedden uit onze collectie hebben daarom standaard een voordelige prijs, zodat je nooit te veel betaalt. Het is ook zeker de moeite waard om op onze website de verschillende acties in de gaten te houden. Zo profiteer je tijdens diverse seizoensacties van heel veel extra kortingen. Niet slecht!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.