Wij trakteren! Tot 50% korting

2 : 1 : 6
47

Een onderschuifbed: één en één is twee

Het onder- en bovenbed geniet minder bekendheid andere ruimtebesparende bedden. Een onderbed is uitgeklapte stand even hoog als het bovenbed: zo maak je in een handomdraai van een eenpersoonsslaapplaats, ruimte voor twee logees.

Of ben je op zoek naar:

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Bed & onderschuifBed Doppia, zilver
Meest verkocht

Bed & onderschuifBed Doppia

Uitvoering: Incl. bedbodem, excl. matras |
Maatvoering: Eenpersoons |
Montage: montage niet inbegrepen |

Levertijd: 4 dagen

499.-
lowest-price

Bed & onderschuifBed Duet

Uitvoering: Incl. bedbodem, excl. matras |
Maatvoering: Eenpersoons, Tweepersoons |
Montage: gratis gemonteerd |

Levertijd: 5 tot 6 weken

899.-

Toe aan een nieuw bed?

Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw perfecte droombed.

Bed & onderschuifBed Twin

Uitvoering: Incl. bedbodem, excl. matras |
Maatvoering: Eenpersoons |
Montage: gratis gemonteerd |

Levertijd: 5 tot 6 weken

949.-

3 van 3 resultaten

Een onderschuifbed kopen? Bij Beter Bed vind je een divers aanbod!

Heb je een extra slaapkamer die je graag voor logies wilt gebruiken, maar die aan de kleine kant is? Dankzij een bed met onderschuifbed kan je je gasten de perfecte slaapplaats aanbieden. Heel eenvoudig schuif je het onderschuifbed onder het andere bed uit et voilà: twee slaapplaatsen! Het fijne is dat je geniet van twee extra slaapplekken terwijl je qua ruimte slechts één plek inlevert. Ideaal! Ook voor de kinderkamer is zo’n onderschuifbed een goed idee. Gebruik de ruimte als opbergruimte voor bijvoorbeeld extra dekens of speelgoed, en zodra er een vriendje of vriendinnetje komt logeren gebruik je het als extra slaapplek. In ons assortiment vind je verschillende losse onderschuifbedden of bedden met een onderschuifbed. Bekijk snel het diverse aanbod.

Onderschuifbedden in verschillende stijlen

Bekijk ons aanbod en vind het onderschuifbed dat het beste bij jouw wensen past. Ga je voor een ruimtebesparend bed waarbij je tegelijk een onderschuifbed hebt? Dit is ideaal wanneer je snel een compleet tweepersoonsbed wilt creëren. Het onderschuifbed schuif je op wieltjes heel eenvoudig onder het andere bed uit en maak je vervolgens even hoog. Zo heb je dus in een paar tellen een compleet en comfortabel tweepersoonsbed. Ook zijn er losse onderschuifbedden verkrijgbaar voor eenpersoons(kinder)bedden. Dit zijn vaak onderschuifbedden die je naast logeerbed ook perfect kunt gebruiken als extra opbergruimte. Al onze onderschuifbedden zijn uiteraard van een uitstekende kwaliteit zodat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Onze onderschuifbedden zijn altijd laag geprijsd

Naast goede kwaliteit vinden we een goede prijs minstens even belangrijk. De onderschuifbedden uit onze collectie hebben daarom standaard een voordelige prijs, zodat je nooit te veel betaalt. Het is ook zeker de moeite waard om op onze website de verschillende acties in de gaten te houden. Zo profiteer je tijdens diverse seizoensacties van heel veel extra kortingen. Niet slecht!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.