Black Friday, laatste kans! -50% op bijna alles

0 : 0 : 56
13

Hoofdkussen dons

Een heerlijk zacht donzen hoofdkussen om helemaal in weg te zakken. Wie wil dat nu niet? Een hoofdkussen van dons is één van de zachtste kussens die je kunt kiezen. Er bestaan verschillende soorten donzen kussens. Met ondersteuning, of gewoon heerlijk zacht. Kijk even rond in onze uitgebreide collectie.

Filters

10 van 10 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

8719158323801_Vrijstaand_1
Meest verkocht

hoofdkussen Half dons

Levertijd: Morgen in huis

65.-
two-plus-two

2+2 gratis. Geldig op heel veel beddengoed, alle combinaties mogelijk!

hoofdkussen Dons 15%

Levertijd: Morgen in huis

44.95
8720143565229_Vrijstaand_1
Voordeligste keuze

hoofdkussen Ducky 1400 gram

Levertijd: Morgen in huis

22.50

hoofdkussen Gold

Levertijd: Morgen in huis

140.-

hoofdkussen Ducky box 1600 gram

Levertijd: 9 dagen

25.-

hoofdkussen Ducky 1700 gram

Levertijd: Morgen in huis

25.-

hoofdkussen Silvana Support Royale geel

Levertijd: Morgen in huis

159.95

hoofdkussen Ducky box 60% dons

Levertijd: Morgen in huis

99.-

hoofdkussen Silvana Support Royale groen

Levertijd: Morgen in huis

159.95

hoofdkussen Silvana Support Royale rood

Levertijd: Morgen in huis

159.95

10 van 10 resultaten

Voor een donzen hoofdkussen ga je naar Beter Bed

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en je humeur. En voor een goede nachtrust heb je een aantal dingen nodig. Natuurlijk begin je met een bed, een matras en een lekker warm dekbed. Maar daarna kom je eigenlijk pas bij het belangrijkste onderdeel: het hoofdkussen. In deze categorie vind je alle donzen hoofdkussens. Heerlijk zacht, dat weet iedereen. Maar de hoofdkussens van dons in deze collectie bieden ook nog eens goed ondersteuning voor je hoofd en nek. Zo wordt jij elke ochtend fris en fruitig wakker en krijg je geen last van vervelende pijntjes. Wel zo fijn!

Veel verschillende donzen hoofdkussens

Binnen de collectie donzen hoofdkussens hebben we nog heel wat te kiezen. Zo hebben we hele zachte, fijne kussens om heerlijk te relaxen, maar we hebben ook donzen hoofdkussens die goede ondersteuning bieden. Op deze slaapkussens kom je de nacht prima door. Ga bijvoorbeeld voor ons bestverkopende hoofdkussen met dons: het Cinderella Soul hoofdkussen. Dit slaapkussen is gevuld met veertjes en dons. Door deze vulling is het kussen heerlijk zacht, goed ondersteunend en ventileert het goed. Let er wel op dat je het kussen dagelijks even opklopt en lucht. Dan behoudt het zijn kwaliteit en frisse geur. Heb je ook nog een dekbedovertrek nodig? Kijk dan even bij onze eenpersoons dekbedovertrekkentweepersoons dekbedovertrekken240x220 dekbedovertrekken of 200x200 dekbedovertrekken.

Hoofdkussens van dons voor een scherpe prijs

Een slaapkussen koop je voor langere tijd. Je zou het kunnen zien als een lange termijn investering. Alle donzen hoofdkussens in deze collectie zijn van uitstekende kwaliteit. Maar wist je ook dat we bij Beter Bed zeer aantrekkelijke prijzen hanteren? Wil je profiteren van nog meer korting? Houd dan onze website in de gaten voor speciale acties en seizoensgebonden aanbiedingen.

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.