Summer Deals, profiteer van 20% korting op bijna alles!

3 : 12 : 47
19
Verlichting

Verlichting

Breng sfeer in je slaapkamer met mooie verlichting. Van nachtlamp tot verlichtingssets en vloerlampen, je vindt het in ons assortiment!

Filters

10 van 15 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

ld-ac-verlichting-type1-mat-detail
Meest verkocht

verlichtingsset 2 stuks Universele verlichting rond

Levertijd: 3 tot 4 dagen

89.-

verlichtingsset 2 stuks Universele verlichting conisch

Levertijd: 3 tot 4 dagen

89.-

verlichting Philips Hue Filamentlamp White Globe G93/E27

Levertijd: 3 tot 4 dagen

29.99

verlichting Philips Hue Smart Plug

Levertijd: 3 tot 4 dagen

29.99

verlichting Philips Hue Filamentlamp White Edison ST72/E27

Levertijd: 3 tot 4 dagen

34.99

verlichting Philips Hue Filamentlamp White Globe G125/E27

Levertijd: 3 tot 4 dagen

39.99

verlichting Philips Hue Bridge

Levertijd: 3 tot 4 dagen

59.99

verlichting Philips Hue White and Color E27 Duo Pack

Levertijd: 3 tot 4 dagen

99.99

verlichting Philips Hue Wellner tafellamp White Ambiance Wit

Levertijd: 3 tot 4 dagen

99.99

verlichting Philips Wake Up Light Smartsleep (HF3521/01)

Levertijd: 3 tot 4 dagen

139.99

verlichting Philips Wake Up Light Smartsleep (HF3531/01)

Levertijd: 3 tot 4 dagen

149.99

Verlichting voor je slaapkamer kopen? Bekijk het ruime aanbod bij Beter Bed

Verlichting is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van je slaapkamer. Met de juiste slaapkamerverlichting zorg je namelijk al snel voor de perfecte sfeer. Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat de verlichting niet te fel is en dat de lamp zelf qua ontwerp past in het interieur. Functioneel en mooi zijn dus twee essentiële eigenschappen waaraan de verlichting in je slaapkamer zeker moet voldoen! In ons ruime assortiment vind je heel veel verschillende soorten slaapkamerverlichting - van hanglampen tot praktische leeslampjes voor op je nachtkastje, en van een verlichtingsset voor je bed tot een vloerlamp. Onze lampen zijn vertegenwoordigd in allerlei verschillende stijlen. Zo vind je altijd de juiste verlichting voor jouw slaapkamer!

Slaapkamerverlichting in heel veel stijlen en soorten

Ben je op zoek naar een passende vloerlamp als slaapkamerverlichting? Die ga je bij ons zeker vinden! Het is leuk om aan beide kanten van je bed dezelfde lamp te plaatsen om zo een mooi evenwicht te bewaren. Dit geldt ook voor een bedlampje op de nachtkastjes bijvoorbeeld. Bij ons vind je altijd passende verlichting voor jouw slaapkamerinterieur. Hou je van klassiek en authentiek? Dan vormt een mooie vloerlamp met gouden details dé perfecte verlichting.
Is de stijl in je slaapkamer eerder industrieel? Ons assortiment bevat verschillende metalen lampen in trendy kleuren zoals poederroze of grijstinten. Naast stijlvolle verlichting vind je bij ons trouwens ook praktische verlichting zoals een verlichtingsset voor aan je bed. We hebben diverse universele verlichtingssets die je heel gemakkelijk aan het hoofdbord van je boxspring of bed bevestigt.

Verlichting voor je slaapkamer: diverse aanbiedingen gedurende het jaar

Naast het feit dat we een breed aanbod aan verlichtingsmogelijkheden voor je slaapkamer hebben, geniet je bij Beter Bed ook altijd van de beste prijs voor deze verlichting. En dat is natuurlijk ideaal! Kwaliteitsvolle lampen hoeven dus niet altijd duur te zijn. Zo kan je ook nog eens gemakkelijk afwisselen en aan de hand van de verlichting een nieuwe sfeer in je slaapkamer creëren. Ook geniet je het hele jaar door van diverse aantrekkelijke aanbiedingen op slaapkamerverlichting waarbij hoge kortingen op de bestaande prijzen van toepassing zijn. Goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen dus. Zo wordt het nóg leuker om verlichting te kopen voor je slaapkamer!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply