Back to bed tot €600 korting op bedden en boxsprings

4 : 0 : 26
35
Hoofdkussens Beter Bed

Latex hoofdkussen

Met een latex kussen kies je voor een volledig vormvast en stevig hoofdkussen perfect voor de rug- en zijslapers. Het ideale kussen voor mensen met een huisstofmijtallergie, want huisstofmijten gedijen niet goed in latex. Bekijk snel ons assortiment!

Filters

10 van 10 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

ks_latex_wit_detail_5
Meest verkocht

hoofdkussen Latex

Levertijd: Morgen in huis

60.-
one-plus-one

1+1 gratis op Select kussens

hoofdkussen Karlsson Latex

Levertijd: Morgen in huis

69.-

neksteunkussen Silvana Support Larimar

Levertijd: Morgen in huis

99.95

hoofdkussen Fusion Firm

Levertijd: 5 dagen

49.95

hoofdkussen Stockholm

Levertijd: 5 dagen

69.95

hoofdkussen Contour Jump

Levertijd: 5 dagen

69.95

hoofdkussen Malmo

Levertijd: 5 dagen

74.95

hoofdkussen Orthoflex II Extra Firm

Levertijd: Morgen in huis

79.95

hoofdkussen Karlsson Latex hoog

Levertijd: Morgen in huis

85.-

hoofdkussen Contour Ballad

Levertijd: 5 dagen

99.95

Latex kussen kopen? Je vindt ze bij Beter Bed

We hebben allemaal een andere slaaphouding en verschillende wensen waaraan een kussen moet voldoen. Heb je graag een stevig kussen met een goede ondersteuning? Een latex kussen zal je zeker bevallen. Latex is een natuurproduct gemaakt van sap van de rubberboom. Het product is hierdoor erg duurzaam en staat daarnaast bekend om zijn enorme veerkracht. Een latex kussen behoudt dan ook jarenlang zijn oorspronkelijke vorm. Dankzij de goede veerkracht zorgt het latex altijd voor een natuurlijke balans van het hoofd en de nek. Meestal moet je wel wat langer wennen aan een latex hoofdkussen; gemiddeld zo’n vijf tot zeven dagen. Of beter gezegd nachten!

Verschillende soorten latex kussens

Jouw ideale latex kussen ga je bij ons zeker vinden! Wij hebben hiervan namelijk verschillende varianten in ons assortiment. Het verschil in deze latex kussens kan hem zitten in het materiaal van de tijk, het vulgewicht en de afmetingen.

Sommige latex kussens hebben een speciale nekinkeping waardoor het kussen de hoofd- en nekcontouren volgt en de nekwervels goed kunnen ontspannen. Ook zijn er verschillende soorten latex en zijn sommige van de latex kussens bijvoorbeeld gemaakt van talalay latex. Deze latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Normale latex kan dan ook snel wat warmer aanvoelen. Voor welke type latex hoofdkussen uit ons assortiment je ook gaat, een goede steun en ontspannen lighouding zal je zeker ervaren! Natuurlijk dragen een fijn dekbed, hoeslaken en de juiste kussenslopen bijvoorbeeld ook bij aan een prettige nachtrust. Met sierkussentjes breng je naast extra comfort ook extra sfeer in je slaapkamer.

Profiteer van aantrekkelijke latex kussen aanbiedingen

Met een latex kussen uit ons assortiment ben je verzekerd van een kwalitatief kussen waar je jarenlang plezier van hebt. Houd er rekening mee dat het aanschaffen van een goed kussen dan ook een echte lange termijn investering is. Naast een goede kwaliteit kun je bij ons ook altijd rekenen op een scherpe prijs. Natuurlijk is een extra lage prijs nóg aantrekkelijker! Het is daarom een zeer goed idee om onze acties goed in de gaten te houden via de website. Zo shop je jouw latex hoofdkussen namelijk nóg voordeliger. Fijn!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply