Anti-huisstofmijt beddengoed

Anti-huisstofmijt beddengoed

Ben je allergisch voor huisstofmijt? Dan ben je gebaat bij beddengoed dat een anti-huisstofmijtbehandeling heeft ondergaan. Als je je matras beschermt met een speciale anti-allergische matrashoes, je kussen met een anti-allergische kussenhoes en je dekbed met een speciaal dekbedovertrek, dan krijgt huisstofmijt geen kans.

Anti-huisstofmijt beddengoed

Allergie voor huisstofmijt

Heb je last van een verstopte neus of niesbuien bij het opstaan? Tranende ogen of een jeukend gehemelte als je in een ruimte bent met vloerbedekking en gordijnen? Of moeite met ademhalen ’s nachts? Grote kans dat je allergisch bent voor huisstofmijt. Bij een allergie voor huisstofmijt worden de klachten veroorzaakt door een reactie op de uitwerpselen van de huisstofmijt. Aangezien de huisstofmijt zich thuis voelt op donkere ietwat vochtige plaatsen van rond de 25 graden, is je bed de ideale plaats om zich in te nestelen. Ze voeden zich met huidschilfers van mensen en zijn dus dol op jouw matras, dekbed en kussen.

Anti-bacterieel beddengoed

Naast anti-huisstofmijt beddengoed bestaat er ook anti-bacterieel beddengoed. Dit is vergelijkbaar met medisch beddengoed zoals dit in ziekenhuizen en zorginstellingen wordt toegepast. Het Sanidor Health Guard beddengoed zorgt voor een permanente anti-microbiologische werking en minimaliseert hiermee het risico van bacterieoverdracht. Hierdoor kun jij rekenen op een blijvende, effectieve werking tegen de huisstofmijt, maar óók tegen andere schimmels en bacteriën. Zo geniet je, ondanks je allergie(ën) van een heerlijke, ongestoorde nachtrust. 

Bekijk het complete assortiment

Doe iets aan je allergie! Of laat ons het doen.

In je matras kunnen wel 1 miljoen huisstofmijten leven en klachten komen vaak ’s nachts en ‘s morgens na het opstaan naar voren. Bedenk hierbij dat je zo’n 8 uur per dag in bed doorbrengt, en je snapt dat het belangrijk is iets te doen aan je allergie. Je kunt de allergenen zoveel mogelijk vermijden en bijvoorbeeld parket of vinyl in je slaapkamer leggen en je stoffen gordijnen vervangen door lamellen, shutters of rolluiken. Je kunt ook immonotherapie inzetten of medicijnen slikken, zogenaamde antihistaminen. Deze laatste middelen onderdrukken de klachten. Wat je ook kunt doen, is ervoor zorgen dat je zo min mogelijk last hebt van de mijten in je bed. Simpelweg door een hoes om je kussen, dekbed en matras te doen.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.