Blogs over beter leven

Van duurzaam dromen naar doen
Beter slapen

Van duurzaam dromen naar doen

Jaap
Slaap de wereld beter. Bijna een derde van onze tijd brengen we door in onze slaapkamer. Daarmee is slapen een van de belangrijkste bezigheden in ons leven. En dan gaat er natuurlijk niets boven een goede nachtrust. Maar is dat eigenlijk ook een duurzame nachtrust? Hoe verantwoord zijn de materialen die we vandaag de dag tegenkomen in de slaapkamer? Wij vroegen het Jaap Westland, Sustainability Coördinator bij Beter Bed Holding.
Lees meer
6x Hygiëne in de slaapkamer
Beter slapen

6x Hygiëne in de slaapkamer

Nadieh
We weten het allemaal. Een schone en frisse slaapkamer is bevorderlijk voor onze nachtrust. En dus stofzuigen we keurig de vloer rondom ons bed en wassen we elke week ons beddengoed. Van woorden als ventileren, luchten, draaien en keren hebben we ook wel eens gehoord en we doen ons uiterste best te zorgen voor een goed slaapklimaat. Maar vertel eens. Weet jij precies hoe vaak je je kussen moet wassen? En hoe je je matras het best beschermt tegen vocht en bacteriën?
Lees meer
2016: Het begin van een slaaprevolutie
Beter slapen

2016: Het begin van een slaaprevolutie

Nadieh
Zoals altijd in de eerste maanden van het jaar, draaien de glazen bollen overuren. Door professionals wordt volop voorspeld wat ons het komende jaar zoal te gebeuren staat. We gaan het hier niet hebben over negatieve zaken als oorlogen of het einde der tijden, maar over fijne, hoopvolle en positieve dingen die ons verder brengen. Dit jaar zit er tussen de voorspellingen van ‘s werelds grootste creatievelingen een aantal ware pareltjes. Neem nu de grote trend voor dit jaar: slapen!
Lees meer

Auteurs over beter leven

Nadieh

Slaapadviseur

46 blogs

Jaap

CSR & Innovatie expert

3 blogs

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.