Inspiratie

Vakantiegevoel in de slaapkamer

Ken je dat gevoel dat je zonder wekker wakker wordt met een heerlijke relaxte dag voor je? Dat je vrij bent van verplichtingen, niet naar je werk hoeft en even de boel de boel kunt laten? Dit gevoel noemen wij bij Beter Bed ook wel het vrije vakantiegevoel. En dat gevoel houden we het liefst gewoon vast als we weer thuis zijn!

Het hele jaar door zorgeloos slapen

Tijdens vakanties slapen we vaak zo goed omdat we geen last hebben van drukke schema’s, volle agenda’s en werkstress. We komen goed tot rust en slapen hierdoor dieper dan normaal. Wil je niet alleen in de zomer maar ook in de rest van het jaar uitgerust wakker worden, maar vind je 52 weken vakantie per jaar toch iets te veel van het goede? Creëer het ultieme vakantiegevoel dan gewoon thuis, in je eigen slaapkamer! Met een goed bed dat past bij je lichaamsbouw en slaaphouding en een matras dat je lichaam perfect ondersteunt, kom je elke nacht optimaal tot rust. Oók tijdens een drukke werkweek ergens in het najaar of de winter...

 

Zeg geen ciao tegen Toscane!

Een andere manier om het vakantiegevoel te grijpen en nooit meer los te laten, is een bed aanschaffen uit onze splinternieuwe MioDormio collectie. Waan je elke dag in La bella Italia en laat je verwennen door deze kwalitatieve en stijlvolle boxsprings. Ben jij meer iemand die graag de ruimte en rust van Scandinavië opzoekt? Kijk dan eens naar de vele bedden, boxsprings en matrassen in onze Kårlsson collectie. En voor de mensen die elke dag alpenfris wakker willen worden, is er ons innovatieve merk Alpine Plus. Geïnspireerd door de Zwitserse Alpen, bieden deze bedden en matrassen de ideale mix tussen ventilatie en comfort. 24/7. Op elk moment van het jaar.

Wij wensen je nog enkele ontspannen vakantieweken toe. En natuurlijk een minstens zo relaxte periode daarna!

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Slaap jezelf gezond

Meer van Nadieh

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.