Beter Bed Blog

Slaapkamer make-over

Make-over team on tour

Herinner je je onze adventkalender van afgelopen december nog? Elke dag bracht weer een nieuwe actie met bijbehorende verrassende prijs. Eén van die prijzen was een slaapkamer make-over en Ilona de Lange was de gelukkige winnares. En nu is het zover: inpakken en wegwezen jongens. Op naar Zoetermeer!

Make-over voor en na beeld

De stijl van Ilona

Voorafgaand aan de make-over heeft Ilse Peene, onze Art Director, gebeld met Ilona om te bespreken wat haar stijl is. Waar houdt ze van? En waar niet? We kunnen wel met allerlei trendy accessoires en slaapkameritems aan komen zetten, de nieuwe slaapkamer moet straks natuurlijk wel bij haar passen. Voor een minder dan blije Ilona doen we het niet!

Gezelligheid meets professionaliteit

Overtrek, lakens en kussens? Check. Lijstjes, planten en lampjes? Dubbelcheck. Met twee goed gevulde auto’s en min acht op de buitenthermometer vertrokken wij - Ilse, Kevin, Sander en Renée - vanuit Uden richting Zoetermeer. Om daar hartelijk ontvangen te worden door Ilona en haar twee kindjes en na een warm theetje de handen uit de mouwen te steken. Aan de hand van het moodboard dat Ilse gemaakt had, gingen we aan de slag met de slaapkamer van Ilona en haar man. Van het bedtextiel tot de verlichting, alles werd aangepakt. Uiteindelijk is Sander zelfs aan het schilderen geslagen en zorgde Kevin voor slopen zonder kreuken. Tja, je doet het goed of je doet het niet hè.

Trends van nu

Ilona’s kamer moest een mix worden van actuele trends. Zachte vergrijsde kleuren met een vleugje natuur. De noordelijke Scandinavische woonstijl gecombineerd met de zuidelijke warmte van Ibiza. Of het gelukt is? Oordeel zelf!

We kozen een dekbedovertrek van Ariadne at Home in combinatie met het effen dekbedovertrek van Beddinghouse. Daarbovenop legden we diverse sierkussentjes met stijlvolle blauw- en grijstinten van Kaat Amsterdam. Het geheel werd aangekleed met hangende plantjes (halloooo Ibiza) en een houten plankje boven het bed met lijstjes, spreuken en andere sfeermakers. Op de vloer legden we een rond rieten vloerkleed en ook de mand met plant brengt warmte in de kamer. Op de nachtkastjes – die Ilona overigens al had en die precies in de stijl pasten – zetten we glazen stolpen met gloeilampen erin. Helemaal van nu.

En dan Ilona’s reactie…

De slaapkamer van Ilona is compleet naar wens gerestyled. Haar verraste blik op het moment dat ze haar nieuwe kamer zag én onderstaande reactie die we aan het eind van de dag mochten ontvangen, spreken voor zich.

“Ik wil jullie nogmaals enorm bedanken voor de prachtige make-over van vandaag. Hoe meer ik ernaar kijk, hoe mooier ik het vind. De kleuren zijn rustig en toch sfeervol en warm. De planten en decoraties maken het echt af. Het is helemaal onze smaak. Dat luxe gevoel, en zo netjes afgewerkt! Zojuist kwam mijn man thuis en die was ook enthousiast over het eindresultaat. Dus ook namens hem: super bedankt Beter Bed!”
Zo. Missie geslaagd als je ’t ons vraagt. Hou onze facebookpagina in de gaten voor meer van dit soort aantrekkelijke acties. Wie weet komen we de volgende keer jóuw slaapkamer wel omtoveren tot de kamer van je dromen!


Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.