KAAT Amsterdam

Een trendy interieur & lifestyle merk

Inspiratie haalt KAAT met name uit reizen rond de wereld en het ontmoeten van nieuwe mensen. Ze maakt kennis met nieuwe culturen, met als uiteindelijk doel het creëren van unieke items voor in huis.

Kaat beddengoed bij Beter Bed

Meer over KAAT Amsterdam

KAAT is een trendy interieur & lifestyle merk uit Amsterdam. Inspiratie haalt KAAT met name uit reizen rond de wereld en het ontmoeten van nieuwe mensen. Ze maakt kennis met nieuwe culturen, met als uiteindelijk doel het creëren van unieke items voor in huis. De collectie bevat wereldse foulards, spreien, plaids en kussens. Die uw huis in no time omtoveren tot een sfeervolle en warme afspeigeling van al het moois dat er op onze aardbol te vinden is.


Sierkussens en decoratie

De collectie decoratiekussentjes brengen werelddelen als Afrika, Azie, Amerika en Europa en zelfs de Noordpool tot leven. Zonnige stranden, winterachtige ontdekkingstochten en romantische ontmoetingen worden door KAAT vertaald in de meest bijzondere prints en stoffen. Dierenprints en natuurlijke materialen brengen de warmte rechtstreeks in je woon- en slaapkamer. Ook als het buiten koud is.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.