Ariadne at Home

Een vleugje romantiek en brocante in je slaapkamer

Genieten van wonen, genieten van thuis. Ariadne at Home staat bekend als hét sfeerwoonblad van Nederland. De kracht van Ariadne at Home is de balans tussen poëzie en nuchterheid.

Ga snel naar

Ariadne at Home

Meer over Ariadne at Home

De kracht van Ariadne at Home is de balans tussen poëzie en nuchterheid. Deze balans komt naar voren in de prachtige collectie bedtextiel die in samenwerking met Beddinghouse ontwikkeld is. Wil je een vleugje romantiek en brocante toevoegen aan je slaapkamer? Dan zijn deze sfeervolle en warme dekbedovertrekken precies wat je zoekt. All you need is love...

Sfeervol en warm

Aan elk detail is aandacht besteed: van de borduursels op de dekbedovertrekken en sierkussens tot de prints op de luxe verpakkingen. Het beddengoed combineert de sierlijke en eigentijdse uitstraling van Ariadne at Home met het kwaliteitsgevoel van Beddinghouse. Lief en landelijk was nog nooit zo duurzaam. Je zult niet alleen jarenlang genieten van dit prachtige en sfeervolle bedtextiel, ook de nodige romantiek is de komende jaren gegarandeerd!

Sierkussentjes als sfeermakers

Ariadne at Home heeft ook erg leuke sierkussens. Niet alleen leuk voor in je slaapkamer, ook in de woonkamer kunnen deze kussentjes een gezellige sfeer creëeren. De neutrale kleuren passen in iedere slaapkamer en blijven leuk, nu en later!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.