Inspiratie

Slaapkamer make-over: let’s get ready to Jungle!

Weet je nog? Afgelopen jaar vierden we ons 35-jarig jubileum. We gaven toen 35 weken lang, iedere week een te gekke prijs weg. Een van deze prijzen was een complete slaapkamer make-over in de stijl ‘Jungle Nights’. Monique en Mark uit Wolphaartsdijk waren de gelukkige winnaars. En deze week was het dan zover: we were ready to rumble, euh jungle!

"Is dit écht onze slaapkamer? Onherkenbaar!" Of Monique tevreden is met het resultaat hoeven we niet te vragen.

Gezocht: sfeer en gezelligheid!

Dat de slaapkamer van Monique en Mark een mooie en uitdagende ruimte is staat vast. Maar dat sfeer en gezelligheid missen ook! Monique droomt dan ook al héél lang van een levendige en warme slaapkamer in plaats van een saaie en kleurloze. Maar ja, wat dan? En vooral hoe? De wil is er, maar het lef, dát ontbreekt er nog aan. Nou, daar weet het Beter Bed make-over team wel raad mee.

Aan lef geen gebrek!

Jungle takes over

Met de trend Jungle Nights is het zo gedaan met de saaiheid in de slaapkamer van Monique en Mark! De kleurrijke wereld van flora en fauna wordt bij deze trend namelijk flink vertegenwoordigd. Veel, nee, héél veel groen, verschillende grijstinten en oker laten het geheel al snel vintage aandoen. We kozen voor dekbedovertrek Solan van Essenza met een gave slangenprint, gecombineerd met de effen, lichtgrijze en grijze overtrekken Washed van het merk Gripsholm. Verschillende sierkussentjes van Essenza en Beddinghouse met tropische prints maken het geheel af. De verrassende accessoires van het merk Pt. Living passen hier perfect bij! De retrovormen, natuurlijke houtkleuren en verschillende materialen springen eruit. Natuurlijk mogen ook échte planten niet ontbreken.

Eindelijk een nieuw bed: Kårlsson boxspring

Monique vertelt ons dat hun bed al heel lang aan vervanging toe is. Wat een geluk dat óók het bed tijdens deze make-over vervangen wordt door een fonkelnieuwe Beter Bed boxspring. Monique en Mark zullen voortaan heerlijk slapen op hun nieuwe Kårlsson boxspring Silkeborg Kvadrat. Gekozen is voor een grijze stof met een retrolook waardoor de boxspring perfect in de Jungle Nights stijl past.

Wow! Is dit ónze slaapkamer?!

Monique hield het niet meer! Heel de dag hoorde ze het make-over team druk in de weer zijn. Ze zag verschillende dozen voorbij komen, hoorde boorgeluiden, getimmer. En dan… is ein-de-lijk het moment daar. Tijd om de nieuwe slaapkamer te bewonderen. Samen met haar kinderen stapt Monique de nieuwe slaapkamer binnen. “Is dit echt ónze slaapkamer? Onherkenbaar!” Ze kijken hun ogen uit. “Dat bankje! Het groen op de muur! En kijk daar.” Ogen tekort! Of Monique tevreden is met het resultaat hoeven we dus niet te vragen. Haar reactie spreekt boekdelen.

We wensen Monique en Mark heel veel (slaap)plezier in hun nieuwe, sfeervolle Jungle Nights slaapkamer! 

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Hi! Wil je meer weten over slapen? Lees dan deze slaapblogs.

Meer van Jolein

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.