Kinderbedden van Flexa

Mix en match de leukste kleuren en slaapkamermeubels met de collectie van Flexa. Welk Flexa kinderbed past het best in de kinderslaapkamer?

Filters

5 van 5 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

bed_flexa_huisbed_natural_sfeer
Voordeligste keuze

huisbed Flexa

Levertijd: 6 tot 7 weken

499.-

sofabed Popsicle

Levertijd: 6 tot 7 weken

1149.-

bed Popsicle

Levertijd: 6 tot 7 weken

1289.-

Bed Classic inclusief half dak

Levertijd: 6 tot 7 weken

1639.-

bed Classic inclusief dak

Levertijd: 6 tot 7 weken

1699.-

5 van 5 resultaten

Knus en gezellig kinderbed van Flexa

Veel kinderen vinden het een fijn idee als er leuningen rondom het bed zitten, zo voelt het bed een beetje als een hutje. De kinderbedden van Flexa zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies samen met je kind de kleur die het beste in de kinderkamer past. Laat je kind zelf meebeslissen: zo voelt het écht als zijn of haar bed!

Sofabedden in alle stijlen

Een sofabed heeft een opstaand hoofdeind, voeteneind en een railing langs één zijkant. Dat zal lekker slapen! Wordt er overdag gespeeld of komen er vrienden en vriendinnen langs? De leuningen rondom fungeren als zij- en rugleuningen bij gebruik als zitbank. Wordt het een romantisch sofabed met spijlen voor je dochter? Een stoer en strak sofabed met praktische laden eronder kopen voor je zoon? In de collectie van Beter Bed vindt je sofabedden van hout en metaal en kinderbedden in allerlei stijlen, modellen, kleuren en afmetingen.

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.