Inspiratie

VT Wonen | Lisette & Joop

Je kent ze wel. Die programma's waarbij mensen een paar dagen hun huis uitgelokt worden, om vervolgens verrast over de drempel van hun vernieuwde woning te stappen en een compleet opgefrist interieur aan te treffen. Omdat wij bij Beter Bed altijd openstaan voor een lekkere portie wooninspiratie, én omdat ook wíj smullen van het programma VT Wonen ‘Weer verliefd op je huis’, werken we dit jaar mee aan de metamorfoses van drie slaapkamers. We begonnen bij het echtpaar Lisette & Joop in Heemskerk.

De bedroom make-over

De nieuwe woon- en slaapkamer van Lisette & Joop waren op 16 september 2018 in alle Nederlandse huiskamers te bewonderen. De opdracht was een sfeervol geheel te creëren, de ruimte beter te benutten en hun nogal uiteenlopende voorkeuren en wensen succesvol samen te voegen. Zij droomt namelijk over een Ibiza-look met kleur en tierelantijnen en hij is vooral fan van eenvoudig, bruin en praktisch. Strak meets prullaria dus. Mission impossible? Echt niet!

Liever een beter bed

Voor Lisette & Joop is de slaapkamer een ontspanningsplek voor twee en een plek om samen met hun dochtertje Femke (1,5) te genieten van het gezellige gezinsleven. Omdat vale tinten, kale muren en een oud bed daar niet bepaald aan bijdragen, was het hoog tijd voor verandering. Maar ook weer niet te veel, want daar houdt Joop niet van. Hij was dus erg blij met onze keuze voor de elektrische boxspring Mio Dormio Siena in de kleur jazz cappuccino. Toch nog wat bruins! De lengte van 220 cm stond hem ook wel aan, gezien zijn lichaamslengte. Op de elektrisch verstelbare boxspring liggen twee matrassen en een topmatras van koel HR-schuim. Zowel het bed als de hocker in dezelfde stof hebben strakke pootjes van eiken met RVS.

Styling van de slaapkamer

‘En waar werd Lisette blij van?’, horen we je denken. Van het gele bedtextiel, de rijke sprei, de hangers aan de muur en de ruime kledingkast in dezelfde kleur. Om maar eens wat te noemen. De styliste die de make-over van de woon- en slaapkamer verzorgd heeft, is Marianne Luning, actief voor VT Wonen. Haar stijl? Basic met een verrassend randje, zoals ze het zelf zegt. Of deze eerste metamorfose van dit seizoen geslaagd is? Oordeel zelf. 

Samenwerking Beter Bed & VT Wonen

Lisette & Joop hebben het spits afgebeten. In dit seizoen van ‘Weer verliefd op je huis’ volgen meerdere stellen die staan te springen om het huis en de slaapkamer van hun dromen. Beter Bed en VT Wonen bundelen hun krachten nóg twee keer dit najaar. Wil je graag zelf zien hoe Lisette & Joop opnieuw vielen voor hun huis? Bekijk een rondleiding van de make-over van 16 september. Wil je de volgende slaapkamermetamorfoses niet missen? Houd dan SBS6 op de zondagavond in de gaten! En wil je nu zelf ook zo’n mooi bed, fijn matras, kleurrijk beddengoed of nieuwe kledingkast? Breng dan een bezoekje aan onze winkel bij jou in de buurt. Want er komt een dag dat je wakker wordt en denkt ‘Ik wil een Beter Bed’.

Aflevering gemist?

Bekijk deze aflevering terug.

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Hi! Wil je meer weten over slapen? Lees dan deze slaapblogs.

Meer van Jolein

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.