Inspiratie

Slaapkamer make-over: meer variatie

Weet je nog? Tijdens onze actieperiode Variatie Voordeel Weken daagden wij onze fans via Instagram en Facebook uit om hun slaapkamerfoto te delen om zo kans te maken op een complete slaapkamer make-over. Eline en Glenn waren de gelukkige winnaars. Kijk mee hoe wij variatie aanbrachten in hun slaapkamer!

Slaapkamer make-over Beuningen | Beter Bed

Oh kijk! Wat is het ánders geworden!

Eline heeft heel de dag in de keuken van haar huis gezeten en hoorde het make-over team druk in de weer. De geur van verf, dozen die naar binnen worden gesjouwd, boorgeluiden, getimmer. Haar moeder komt nog heel even langs voor een sneak preview!

En dan… is ein-de-lijk het moment daar. Tijd voor Eline om de nieuwe slaapkamer te bewonderen. Samen met haar vriend Glenn stapt ze de nieuwe slaapkamer binnen.

“Wauw! het is echt mooi!” Ze kijken hun ogen uit. “Hé kijk, zelfs jouw hondje staat daar!”

We wensen Eline en Glenn heel veel (slaap)plezier in hun nieuwe, sfeervolle slaapkamer!

Variatie met een beetje lef

Eline en Glenn zijn in dit appartement gaan samenwonen, hun eerste échte eigen woning dus. Het is zeker niet superklein, maar de ruimte is beperkt. Hier moeten we dus slim mee omgaan. Het zijn jonge mensen, dus we gaan voor een uitgesproken sfeer. We brengen vooral warmte en gezelligheid, maar willen ook een beetje lef tonen.

"Het is bij ons een allegaartje aan meubels en we missen sfeer in onze slaapkamer," Eline twijfelde geen moment om zich aan te melden.

 

Het belangrijkste item van de slaapkamer: het bed

Het bed is natuurlijk altijd het belangrijkste item in een slaapkamer. Hier kozen we voor de Kårlsson Autentik Tunn, een van de Favorieten van Beter Bed. De lichtgrijze kleur is een trendy basictint en perfect te combineren met alle andere kleuren.

Eline en Glenn hebben geen extra kamer waar je zomaar een kast kwijt kunt, dus wil je deze toch in de slaapkamer. En dat is ook wel zo praktisch toch? Moffel zo’n kast zeker niet weg in een hoek, want dan valt deze alleen maar meer op. Want hij staat er tóch.

 

Met een schuifdeurkast geen "last" van openslaande deuren

Daarom kiezen wij voor deze kast Motion. Een schuifdeurkast met één deel in een warme houten kleur en het andere deel in het wit. Het hout zorgt voor warmte en combineert mooi met het rood. Zo creëer je een net wat exclusiever karakter. Het wit breekt juist weer en houdt het fris en luchtig. De kast krijgt zo dus zeker wel aandacht, maar overheerst niet. Perfect!

Trendkleuren van dit moment: combineer roze met wijnrood

Achter het bed is de muur oudroze geschilderd, een van de trendkleuren van dit moment. Door deze opvallende kleur geven we het bed een podium in de kamer. Dit is de eyecatcher. We combineren het roze met lichtgrijs achter de kast. Op deze manier gaat de aandacht vooral uit naar het bed.

De wijnrode kleur van het textiel is helemaal in opkomst. Het knalt er lekker uit en biedt mooi tegenwicht aan de aanwezige kast. De kleurencombinatie is on trend en straalt lef uit. Past precies bij Eline en Glenn. De bovenrand van de muur maken we wit, om een meer ruimtelijk gevoel te geven aan de kamer.  

Je ziet zelfs wat retro invloeden terug in de planten welke een perfecte match zijn met de droogbloemen.

Volg ons op Facebook en Instagram en houd onze acties in de gaten. Voor je het weet staat ons make-over team in jouw slaapkamer!

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Hi! Wil je meer weten over slapen? Lees dan deze slaapblogs.

Meer van Jolein

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.