VT Wonen Beter Bed

Beter Bed gespot in VTwonen

Je kent ze wel. Die woonprogramma’s waarbij mensen een paar dagen hun huis uitgelokt worden, om vervolgens verrast over de drempel van hun vernieuwde woning te stappen en een compleet opgefrist interieur aan te treffen. Omdat wij bij Beter Bed altijd openstaan voor een lekkere portie wooninspiratie, én natuurlijk omdat ook wíj smullen van het programma vtWonen ‘Weer verliefd op je huis’, werken we ook dit jaar actief mee aan de metamorfoses van drie slaapkamers. Benieuwd naar de slaapkamer make-overs? Bekijk dan de eerste aflevering op zondag 22 november 2020!

Van allegaartje naar droomslaapkamer

Aflevering 1 gezien? Grote kans dat jij hebt zitten te smullen van de nieuwste aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Wij in ieder geval wel! Vooral van de slaapkamer make-over natuurlijk! Onze favoriete plek in élk huis. En op deze pagina genieten we gewoon nog even door. Kijk jij ook nog een keer mee naar de prachtige slaapkamer make-over bij Miriam en Perry in Utrecht?

 

Slaapkamer make-over VT Wonen bij Miriam en Perry

De volgende producten heb je gezien bij Mirian en Perry:

Weer verliefd op je slaapkamer met Beter Bed

Yes, daar waren we weer! Was wat het een fijne aflevering van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’.  Wij zijn in ieder geval weer héél erg verliefd geworden op de slaapkamer. Wat een plaatje! We zetten hier daarom met alle liefde nog een keer alle mooie producten voor je op een rijtje. Inclusief de uiterst fijne sfeer van de slaapkamer van Murkje en Joery in Haarlem!

Aflevering 2 VTwonen in Haarlem

De volgende producten heb je gezien bij Murkje en Joery en Perry:

Eindelijk een knusse én stijlvolle slaapkamer

Dat was hem dan weer voor dit seizoen: onze laatste slaapkamer make-over in ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. Maar het was zeker niet zomaar de laatste! Heb jij ook zo genoten? Of heb je hem gemist? Niet getreurd! We nemen je nog een keer mee naar deze prachtige slaapkamer zodat je alles nog eens op je gemak terug kunt kijken. Veel plezier!

Vtwonen Rotterdam

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.