Strijkpop winnen

Win een strijkpop t.w.v. € 1099.-

Klinkt nooit meer zelf t-shirts en broeken drogen of overhemden strijken je goed in de oren? Het bespaart je een hoop tijd, geld en misschien zelfs wel veel discussies ;-) Droom jij al weg bij de gedachte? Meld je snel aan onderaan deze pagina, dan maak je automatisch kans op deze strijkpop t.w.v. € 1.099.-. 

 

Strijkpop
Strijkpop
Strijkpop blouse

Eenvoudig drogen en strijken

Een strijkpop droogt en strijkt overhemden, t-shirts, blouses, poloshirts, pantalons maar ook dekbedovertrekken met de meegeleverde standaard. De winnaar hoeft nooit meer zelf te drogen en te strijken. Een kind kan letterlijk de was doen! Drogen en strijken van beddengoed is ook niet meer aan de orde.

De elektrische strijkpop kan je kledingstukken drogen en strijken tegelijk. Je hangt een nat kledingstuk op de pop, na ongeveer 5 minuten is het droog én gestreken. De ideale vervanger voor je strijkplank dus! Meer informatie over dit product vind je hier.

Doe mee en win deze strijkpop!

Om te vieren dat Beter Bed haar 35e verjaardag viert, maak je 35 weken lang kans op de mooiste cadeaus. Tot en met het einde van het jaar is er iedere week een andere weekprijs. Om kans te maken op de strijkpop hoef je alleen maar je e-mail adres achter te laten!
 

Meld je hieronder aan:

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.