Beter Slapen Deals -25% korting op héél veel!

2 : 2 : 27
36

Silvana Support

Optimale ondersteuning voor je nek

Bekijk

Kussens

Vóór ondersteuning en tegen nekklachten

Een goed kussen, wat is dat precies? Dat is precies dát hoofdkussen dat je hoofd ondersteunt, je nek ontlast, je ruggengraat haar natuurlijke kromming laat behouden en nekklachten voorkomt of vermindert.

Alle kussens Advies nodig?

Wat voor kussen zoek je?

Hoofdkussens gevuld met veren, latex, kapok, traagschuim en synthetisch materiaal

 

  • Een synthetisch kussen bestaat voornamelijk uit polyester en is gemakkelijk te wassen in de wasmachine. De vulling van vezelbolletjes is zacht, licht en flexibel. Een synthetisch kussen is vormvast en dus minder goed vormbaar.

  • Wol is een natuurlijk materiaal en heeft een lange levensduur. Een wollen kussen voelt stevig aan en zal zijn volume behouden. Het heeft veerkracht, is slijtvast, ondersteunend en toch zacht. Door de goede vochtopname van wol blijft het kussen lekker fris aanvoelen.

  • Kapok is wat stugger, waardoor een kussen van dit natuurlijke materiaal stevig aanvoelt. Dit type kussen is ideaal voor mensen die veel transpireren.

  • Traagschuim geeft erg goede ondersteuning en drukverdeling. Het is minder fijn als je veel transpireert en juist fijn als je het snel koud hebt.

 

Onze 5 best verkochte hoofdkussens

8719638064781_vrijstaand_1
Meest verkocht

Hoofdkussen Bamboe

Levertijd: Morgen in huis

50.- 37.50 Je bespaart 25%

Hoofdkussen Kapok

Levertijd: Morgen in huis

50.- 37.50 Je bespaart 25%

Hoofdkussen 3D

Levertijd: Morgen in huis

50.- 37.50 Je bespaart 25%
ks_sfeer_2
Voordeligste keuze

Hoofdkussen Actie

Levertijd: Morgen in huis

9.95
lowest-price

Hoofdkussen Half dons

Levertijd: Morgen in huis

65.- 48.75 Je bespaart 25%

Zo kies je het kussen dat bij jou past

 

1. Manier van slapen

Bij het kiezen van een kussen is de manier waarop je slaapt erg belangrijk. Een kussen moet je wervelkolom zo min mogelijk belasten en bijdragen aan zowel de warmte-isolatie als de ventilatie.

 

2. Slaaphouding

Je slaaphouding speelt een grote rol bij de keuze voor je hoofdkussen. Over het algemeen kun je zeggen dat een buikslaper een minder hoog en hard kussen nodig heeft. Een zijslaper heeft meer ondersteuning nodig dan iemand die op zijn rug of buik slaapt en heeft baat bij een steviger kussen.

 

3. Het juiste matras

Het samenspel met het matras is van groot belang. Heb je een zacht matras? Dan is een zacht, minder hoog kussen raadzaam om je wervelkolom recht te houden. Kies daarom eerst je matras en dan pas het kussen.

4. Kinderkussens

De eisen aan een kinderkussen zijn anders dan die aan een kussen voor volwassenen. De kinderkussens van Beter Bed zijn dun, wasbaar en goed ademend.

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.