Samenwerking Prinses Maxima

Samenwerking Beter Bed en Prinses Máxima Centrum

Beter Bed is verbonden aan het Prinses Maxima Centrum. Het Prinses Maxima Centrum  is gespecialiseerd in Kinderoncologie en heeft als missie: Alle kinderen met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk nachtrust en slaap is en daarom willen we vanuit die rol graag een bijdrage leveren aan de mooie missie van het Prinses Maxima Centrum.

Help je mee?

Bij elke bestelling kun je €3 extra pinnen voor het Prinses Maxima Centrum. Beter Bed verdubbelt dit bedrag.

Het kind centraal

In het Prinses Máxima Centrum, dat door middel van een brug verbonden wordt met het Wilhelmina Kinderziekenhuis, staan verbetering van de kwaliteit van zorg, integratie van zorg en research, ondersteuning van het kind én het gezin centraal. Wereldwijd uniek aan de opzet van centrum is dat de 87 opnamekamers straks zijn voorzien van een eigen ouderverblijf.

Pinzes voor kinderen met kanker

Naast het zorgen voor de nieuwe bedden, neemt Beter Bed ook dit jaar weer het initiatief tot een fundraising campagne. In 2017 is daarvoor het startschot gegeven met de actie Pinzes voor het Prinses Máxima Centrum. Vanaf 16 november 2020 gaat deze actie, waarbij consumenten gevraagd wordt 3 euro extra te pinnen en Beter Bed deze bijdrage verdubbelt, opnieuw lopen. Doe je mee?

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.