Beter slapen

Samenwerking Beter Bed en Prinses Máxima Centrum

Beter Bed is verbonden aan het Prinses Maxima Centrum. Het Prinses Maxima Centrum is gespecialiseerd in Kinderoncologie en heeft als missie: Alle kinderen met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Als geen ander weten wij hoe belangrijk nachtrust en slaap is en daarom willen we vanuit die rol graag een bijdrage leveren aan de mooie missie van het Prinses Maxima Centrum.

Help je mee?

Bij elke bestelling kun je €3 extra pinnen voor het Prinses Maxima Centrum. Beter Bed verdubbelt dit bedrag.

Het kind centraal

In het Prinses Máxima Centrum, dat door middel van een brug verbonden wordt met het Wilhelmina Kinderziekenhuis, staan verbetering van de kwaliteit van zorg, integratie van zorg en research, ondersteuning van het kind én het gezin centraal. Wereldwijd uniek aan de opzet van centrum is dat de 87 opnamekamers straks zijn voorzien van een eigen ouderverblijf.

Pinzes voor kinderen met kanker

Naast het zorgen voor de nieuwe bedden, neemt Beter Bed ook dit jaar weer het initiatief tot een fundraising campagne. In 2017 is daarvoor het startschot gegeven met de actie Pinzes voor het Prinses Máxima Centrum. Vanaf 16 november 2020 gaat deze actie, waarbij consumenten gevraagd wordt 3 euro extra te pinnen en Beter Bed deze bijdrage verdubbelt, opnieuw lopen. Doe je mee?

Ouder-kindkamers met bedden van Beter Bed

Uniek in het Prinses Máxima Centrum zijn de 87 ouder-kindkamers. Een ouder-kindkamer bestaat uit een slaapkamer voor het kind en een slaapkamer voor de ouders, die door een schuifdeur aan elkaar verbonden zijn. Door het verblijf in deze kamers kunnen ouders dag en nacht bij hun kind zijn. Alle kamers hebben bovendien nog een eigen balkon, waardoor ze op ieder moment van de dag even naar buiten kunnen. Er wordt een eigen thuis gecreëerd, waar de privacy van de patiënt en familie optimaal gerespecteerd wordt. De kamers zijn een unieke voorziening die bijdraagt aan de emotionele stabiliteit van het kind, en het gevoel geeft dat het gewone leven nog zoveel mogelijk doorgaat tijdens een heel moeilijke periode in hun leven. Beter Bed heeft de bedden in het oudergedeelte van de kamers verzorgd.

Lees meer over

Over de auteur

Slaapadviseur

Weet alles over slapen.

Meer van Sanne

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.