Update 27-07-2020

Belangrijke informatie omtrent coronavirus

 
Vanaf 11 mei zijn onze winkels in België weer open!
Beter Bed houdt de maatregelen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We zorgen dan ook voor de nodige maatregelen in onze winkels voor jou en onze slaapadviseurs. Daarnaast kun je natuurlijk ook 24/7 online bij ons terecht.

 

Bekijk de actuele openingstijden per vestiging

 

Gaat mijn bezorging nog door?

Zeker! We bezorgen nog steeds al onze slaapkamerartikelen bij jou thuis. Vanwege de maatregelen die we door de drukte moeten treffen kan de levering van je bestelling iets langer op zich laten wachten. Je ontvangt van ons een SMS bericht met daarin het tijdsvak van levering. Onze bezorgers nemen 10-30 minuten voor levering telefonisch contact met je op.

Deze voorzorgsmaatregelen nemen onze bezorgers:

 • Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.
 • Wij schudden momenteel geen handen.
 • onze bezorgers zijn in het bezit van wegwerphandschoenen en desinfectie middelen. Hier zullen zij gebruik van maken.
 • bezorgers die niet fit zijn,  worden niet op pad gestuurd

We vragen jou om deze voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Ben je niet fit, dat wil zeggen hoesten, verkouden en/of koorts en staat jouw afspraak gepland, dan vragen wij je vriendelijk om je afspraak te verzetten. Dit kun je uiteraard kosteloos wijzigen: wijzig je bezorgmoment >>
 • Na het openen van de deur vragen wij jou om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar. Schud geen handen.
 • Zorg dat de doorgang naar je slaapkamer vrij is.
 • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van onze bezorger. Wij verzoeken je vriendelijk om tijdens de montage niet in dezelfde ruimte te zijn. Dit voor jouw gezondheid en veiligheid.
 • Vermijd fysiek contact met onze bezorgers.
 • Betaal digitaal, dus met je pinpas of telefoon. 
 • Na levering vragen wij om je handtekening ter ontvangst van je bestelling. Wij vragen je met je eigen pen een handtekening te zetten.

Zijn de Beter Bed winkels geopend?

Onze winkels zijn weer geopend vanaf 11 mei, dus je bent van harte welkom. Onze slaapadviseurs doen er dan ook alles aan om jou te voorzien van een goed advies. Een goede nachtrust is in deze tijd namelijk van groot belang. Daarnaast is het goed om juist nu van jouw slaapkamer een van de fijnste plekken in huis te maken, zodat je helemaal kunt opladen.

Deze voorzorgsmaatregelen nemen onze slaapadviseurs:

 • Onze slaapadviseurs houden in de winkel een gepaste afstand van 1.5 meter.
 • Onze slaapadviseurs schudden geen handen en reinigen hun handen regelmatig met desinfecterende middelen
 • De showroom wordt intensief bijgehouden qua schoonmaak, denk daarbij aan de pinautomaten, deurklinken en ventilatiekanalen.
 • Zodra onze slaapadviseurs minimale klachten hebben verzoeken wij ze om thuis te blijven.

We vragen jou om deze voorzorgsmaatregelen te nemen

 • Ben je niet fit, dat wil zeggen hoesten, verkouden en/of koorts, dan willen je vragen om niet naar de winkels toe te komen, maar op een later moment de winkel te bezoeken. Bekijk de actuele openingstijden van een winkel bij jou in de buurt: Bekijk de winkel bij jou in de buurt >>
 • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel. In verband met voldoende afstand houden hanteren wij: maximaal 20 klanten in de winkel.
 • In verband met groepvorming en afstand hanteren wij: maximaal 2 volwassenen, met 2 kinderen
 • Houd in de winkel gepaste afstand tot anderen, minimaal 1,5 meter. zowel tot klanten als tot onze slaapadviseurs. 
 • Betaal met pin en contactloos. Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel.
 • We moeten hier samen doorheen komen. Wees daarom vriendelijk en begripvol
 • We verzoeken je wel om extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne.

Kan ik ook online bestellen?

Je kunt 24/7 bij ons online bestellen. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en exta@home  geleverd worden tot de voordeur worden bezorgd.

Kan ik ook online om advies vragen?

Zeker! Ook onze klantenservice staat voor jou klaar. Zij zorgen ervoor dat je zowel via WhatsApp, chat en telefonisch het juiste advies krijgt!

Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur via WhatsApp , chat en telefonisch. Bekijk onze actuele openingstijden.

Graag tot ziens in onze winkels of online! 

 

Klantendienst

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Bij de aankoop van een nieuw bed, matras of boxspring is het handig als er iemand met verstand van zaken met je meedenkt. Onze slaapadviseurs staan uiteraard voor je klaar in onze winkels. Daarnaast kan je met al je vragen over je bestelling, levering, product of eventuele klachten ook terecht bij onze klantendienst. Wij gaan samen met jou op zoek naar de oplossing die voor jou het beste past. 

 

Waar wil je meer over weten? 

 


Contacteer ons: 

 

Icoontjes-geel_whatsapp.svg

Bel of Whatsapp

Contacteer ons: 014 48 08 40

Heb je hulp of advies nodig? Onze klantendienst is op werkdagen telefonisch of via Whatsapp bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Icoontjes-geel_chat.svg

Chat

Wil je productadvies of heb je een vraag over jouw bestelling? Stel je vraag dan via chat. Onze deskundige medewerkers helpen je graag. 

.

 

Social media

Je kunt ook via Social Media met ons in contact komen via: 

Facebookpagina 
Twitter: @Beter_bed
Instagram
Pinterest
YouTube

Veilig en vertrouwd bestellen

Op de website van Beter Bed betaal je veilig en vertrouwd. Je hebt de keuze uit meerdere betaalopties. Naast de getoonde betaalmethoden kan je ook betalen bij levering, mits je bestelling wordt geleverd door Beter Bed. Bij bestellingen die door PostNL worden geleverd is deze optie niet beschikbaar.