Alles over het betalen van je bestelling

 

Op deze pagina:

 • Online aankoop
 • Aankoop in de winkel
 • Betalen bij levering
 • Resterende bedrag vooraf overschrijven
 • Textielcheques en cadeaubons
 • Betaalmogelijkheden
  • Maestro
  • Visa / MasterCard

 

Online aankoop

In onze webshop kan je betalen met Maestro, MasterCard en Visa. Je kunt natuurlijk het complete bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om het volledige bedrag pas te betalen bij de levering of om een voorschot te betalen van 25% van het totale bedrag. Het resterende bedrag betaal je dan bij de levering van je bestelling. Dit gaat bij voorkeur met je bankkaart, maar we accepteren ook MasterCard en Visacard. Bij leveringen door PostNL vragen wij je het totale bedrag vooraf te betalen.

 

Aankoop in de winkel

Bij een aankoop in een van onze winkels vragen wij je om een voorschot. Dit is minimaal 10% en maximaal 15% van het totale aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaal je bij de levering van je bestelling. In onze winkels betaal je heel eenvoudig met je bankkaart, Visa of cash.

Betalen bij levering

Betaalt je je producten deels bij de levering? Dan vragen wij je om dit te doen met je bankkaart; dat is het veiligste. Onze bezorger heeft hiervoor een mobiel apparaat bij zich. De limiet van het te betalen bedrag verschilt per bank - informeer je hier op voorhand over bij je bank. Is het niet mogelijk om met je bankkaart te betalen? Dan kan je ook betalen met Mastercard en Visacard.

 

Resterende bedrag vooraf overschrijven

Wil je het resterende bedrag overschrijven? Doe dit dan ten laatste twee weken voor de levering. Vergeet hierbij je bestelnummer niet te vermelden. 

 • IBAN nummer: NL59ABNA 0834 7600 61
 • BIC code: ABNANL2A

Textielcheques en cadeaubons

Textielcheques en cadeaubons kan je alleen verzilveren in onze Beter Bed-winkels. Ze zijn een jaar geldig en zijn niet overdraagbaar aan derden. Daarom kan het gebeuren dat we bij de inlevering vragen naar je identiteitsbewijs. De cadeaubons kan je gebruiken voor de hele Beter Bed-collectie, de textielcheques alleen voor textielproducten. Ruilen voor een cadeaubon of teruggave in cash is niet mogelijk. Textielcheques en cadeaubons kan je niet gebruiken voor bestellingen die al lopen.

 

Betaalmogelijkheden

 

Visa/MasterCard

In onze Beter Bed-winkels kan je betalen met Visa; in onze webshop kan je betalen met Visa of MasterCard. Dit is gemakkelijk en veilig. Bij het afronden van je online bestelling selecteer je de betaalmethode Visa of MasterCard. Als je alle gegevens hebt ingevuld, ga je automatisch terug naar onze website waar je je bestelbevestiging vindt. Deze ontvang je ook per e-mail. Het bedrag zie je terug op je volgende betalingsoverzicht. Je kunt dit bedrag controleren voordat het van je rekening wordt gehaald.

PayPal

Gebruik bij je online bestelling je digitale portemonnee van PayPal. Een veilige en handige betaalmethode, waarbij je niet steeds je credit card gegevens of random reader nodig hebt. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Betalen met PayPal is bij Beter Bed altijd gratis. Kies in het winkelmandje voor betaling met PayPal en je wordt doorgestuurd naar de website van PayPal. Log in met je account en bevestig de betaling.

Bancontact

Mobiel betalen is simpel, veilig en snel met Bancontact. Met de Bancontact app betaal je eenvoudig tot € 500.- per transactie. Je krijgt direct een bevestiging van je betaling.

Santander Consumer Finance

Na al beter slapen, later pas betalen? Dat kan! In samenwerking met Santander Consumer Finance bieden wij de Beter Bed Betaalservice. Zo kun je toch je slaapkamer vernieuwen, zonder alles in één keer te betalen. Onze slaapadviseurs informeren je graag over de mogelijkheden en helpen je met jouw aanvraag. Je kunt gebruikmaken van deze service bij aankopen in alle Beter Bed winkels in België.

Maestro

Je bestelling bij Beter Bed betaal je heel eenvoudig met Maestro. Dit betekent dat je het bedrag online betaalt via internetbankieren. Informeer eerst bij je bank of deze Maestro ondersteunt. Bij je online bestelling selecteer je vervolgens de betaalmethode Maestro. Als je alle gegevens hebt ingevuld, ga je automatisch terug naar onze website waar je je bestelbevestiging vindt. Deze ontvang je ook per e-mail.