Koppelverkoop, tot wel 40% korting op heel veel artikelen!

Alles over het betalen van uw bestelling

Online aankoop

In onze webwinkel kun je betalen met Bancontact, iDEAL, Visacard en MasterCard. Je kunt ervoor kiezen om het complete bedrag in één keer te betalen, maar het is ook mogelijk om een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag te doen of om zelfs 0% aan te betalen en te betalen bij levering. Het resterende bedrag betaal je dan bij de bezorging. Dit gaat bij voorkeur met je pinpas, maar we accepteren ook Visacard of contant geld. Bij leveringen door PostNL vragen wij om het totale bedrag vooraf te voldoen.

Winkelaankoop

Bij een aankoop in een van onze winkels, vragen wij je om een aanbetaling. Dit is minimaal 10% en maximaal 15% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaal je bij de bezorging van jouw bestelling. Onze voorkeur gaat uit dat je deze met pin betaald. In onze winkels betaal je heel eenvoudig met je pinpas, Visacard of contant. Daarnaast kun je betalen met Santander. Dit laatste kan alleen in onze winkels, dus niet online.


 

Pinnen bij levering

Betaal je jouw producten deels of volledig bij bezorging, dan verzoeken wij je te pinnen. Dit is het veiligst voor jou en onze bezorgers. Onze bezorger heeft een mobiel pinapparaat bij zich. De limiet van het bedrag dat je kunt pinnen verschilt per bank. Informeer hiernaar bij jouw bank. Is pinnen niet mogelijk? Dan kun je ook betalen met Mastercard, Visacard of contant geld.

Betalen bij levering bij voorkeur met PIN

Resterende bedrag vooraf overmaken

Wil je het resterende bedrag per bank betalen? Maak dit dan twee weken voor levering over op onze rekening. Vergeet hierbij niet jouw ordernummer te vermelden.

  • ABN-AMRO 46.29.99.726
  • IBAN nummer: NL47ABNA0462999726
  • BIC code: ABNANL2A

Textielcheques en tegoedbonnen

Textielcheques en tegoedbonnen kun je alleen verzilveren in onze Beter Bed winkels. Ze zijn een jaar geldig en niet overdraagbaar aan derden. Mogelijk vragen wij je daarom bij inlevering om legitimatie. De tegoedbon kun je gebruiken voor de hele Beter Bed collectie. De textielcheque kun je alleen gebruiken voor textielproducten. Ruilen voor een tegoedbon of teruggave in contanten is niet mogelijk. Textielcheques en tegoedbonnen kun je niet verzilveren voor bestellingen die al lopen.


 

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

iDEAL

Je bestelling bij Beter Bed betaal je heel eenvoudig met iDEAL. Dit betekent dat je het bedrag online voldoet via internetbankieren. Betalen via iDEAL is mogelijk bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Bij jouw online bestelling, selecteer je de betaalmethode iDEAL. Je wordt dan doorgeleid naar jouw eigen internetbankieromgeving; hier staat de betaling voor je klaar. Nadat je de stappen hebt doorlopen, wordt het bedrag direct van jouw rekening afgeschreven. Vervolgens keer je automatisch terug naar onze website waar je jouw bestelbevestiging vindt. Deze ontvang je ook per e-mail.

Bancontact

Kleine bedragen eenvoudig betalen? Dat kan met Bancontact. Vlot, gemakkelijk en vertrouwd. Je betaalt via je eigen, vertrouwde bankomgeving. Bij je online bestelling kies je voor de betaalmethode Bancontact. Hierna kom je terecht in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Na de betaling keer je terug naar onze website, waar je orderbevestiging klaar staat. Deze sturen we je ook nog toe via e-mail. 

PayPal

Gebruik bij je online bestelling jouw digitale portemonnee van PayPal. Een veilige en handige betaalmethode, waarbij je niet steeds je creditcardgegevens of random reader nodig hebt. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Betalen met PayPal is bij Beter Bed altijd gratis. Kies in het winkelmandje voor betaling met PayPal en je wordt doorgestuurd naar de website van PayPal. Log in met je account en bevestig de betaling. Vervolgens ontvang je de orderbevestiging via e-mail. 

Visacard en Mastercard

Zowel in onze Beter Bed winkels als in onze webwinkel kun je betalen met jouw Visacard. Online kun je ook kiezen voor betaling met Mastercard. Dit is gemakkelijk en veilig. Bij het afronden van jouw online bestelling, selecteer je de betaalmethode Visa of Mastercard. Als je alle gegevens hebt ingevuld, keer je automatisch terug naar onze website waar jouw bestelbevestiging te vinden is. Deze ontvang je ook per e-mail. Het bedrag zie je terug op je volgende betalingsoverzicht. Je kunt dit bedrag controleren voordat het van je rekening wordt geboekt.

Santander Consumer Finance

Nu al beter slapen, later pas betalen? Dat kan! In samenwerking met Santander Consumer Finance bieden wij de Beter Bed Betaalservice. Zo kun je toch jouw slaapkamer vernieuwen, zonder alles in één keer te betalen. Onze slaapadviseurs informeren je graag over de mogelijkheden en helpen met jouw aanvraag. Je kunt gebruikmaken van deze service bij aankopen in alle Beter Bed winkels.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply