Shop veilig en op afstand in onze winkels! Vanwege de drukte kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.

Maak gebruik van 25% korting bij aankoop van 2 artikelen! 

4 : 16 : 57
9

Alles over het betalen van uw bestelling

Online aankoop

In onze webwinkel kunt u betalen met iDEAL, Visacard en MasterCard. U kunt het complete bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag te doen of om zelfs 0% aan te betalen en te betalen bij levering. Het resterende bedrag betaalt u dan bij de bezorging. Dit gaat bij voorkeur met uw pinpas, maar we accepteren ook Visacard of contant geld. Bij leveringen door PostNL vragen wij u het totale bedrag vooraf te voldoen.

Winkelaankoop

Bij een aankoop in een van onze winkels, vragen wij u om een aanbetaling. Dit is minimaal 10% en maximaal 15% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaalt u bij de bezorging van uw bestelling. In onze winkels betaalt u heel eenvoudig met uw pinpas, Visacard of contant. Daarnaast kunt u betalen met Santander. Dit laatste kan alleen in onze winkels, dus niet online.


 

Pinnen bij levering

Betaalt u uw producten deels of volledig bij bezorging, dan verzoeken wij u te pinnen. Dit is het veiligst. Onze bezorger heeft een mobiel pinapparaat bij zich. De limiet van het bedrag dat u kunt pinnen verschilt. Informeer hiervoor bij uw bank. Is pinnen niet mogelijk? Dan kunt u ook betalen met Mastercard, Visacard of contant geld.

Betalen bij levering bij voorkeur met PIN

Resterende bedrag vooraf overmaken

Wilt u het resterende bedrag per bank betalen? Maak dit dan twee weken voor levering over op onze rekening. Vergeet hierbij niet uw ordernummer te vermelden.

  • ABN-AMRO 46.29.99.726
  • IBAN nummer: NL47ABNA0462999726
  • BIC code: ABNANL2A

Textielcheques en tegoedbonnen

Textielcheques en tegoedbonnen kunt u alleen verzilveren in onze Beter Bed winkels. Ze zijn een jaar geldig en niet overdraagbaar aan derden. Mogelijk vragen wij u daarom bij inlevering om uw legitimatie. De tegoedbon kunt u gebruiken voor de hele Beter Bed collectie, de textielcheque alleen voor textielproducten. Ruilen voor een tegoedbon of teruggave in contanten is niet mogelijk. Textielcheques en tegoedbonnen kunt u niet verzilveren voor bestellingen die al lopen.


 

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

iDEAL

Uw bestelling bij Beter Bed betaalt u heel eenvoudig met iDEAL. Dit betekent dat u het bedrag online voldoet via internetbankieren. Betalen via iDEAL is mogelijk bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Bij uw online bestelling, selecteert u de betaalmethode iDEAL. U wordt dan doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving; hier staat de betaling voor u klaar. Nadat u de stappen hebt doorlopen, wordt het bedrag direct van uw rekening afgeschreven. Vervolgens keert u automatisch terug naar onze website waar u uw bestelbevestiging vindt. Deze ontvangt u ook per e-mail.

Visacard en Mastercard

Zowel in onze Beter Bed winkels als in onze webwinkel kunt u betalen met uw Visacard. Online kunt u ook betalen met Mastercard. Dit is gemakkelijk en veilig. Bij het afronden van uw online bestelling, selecteert u de betaalmethode Visa of Mastercard. Als u alle gegevens hebt ingevuld, keert u automatisch terug naar onze website waar u uw bestelbevestiging vindt. Deze ontvangt u ook per e-mail. Het bedrag ziet u terug op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening wordt geboekt.

PayPal

Gebruik bij uw online bestelling uw digitale portemonnee van PayPal. Een veilige en handige betaalmethode, waarbij u niet steeds uw credit card gegevens of random reader nodig hebt. Het enige wat u nodig hebt is een e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Betalen met PayPal is bij Beter Bed altijd gratis. Kies in het winkelmandje voor betaling met PayPal en u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal. Log in met uw account en bevestig de betaling.

Santander Consumer Finance

Na al beter slapen, later pas betalen? Dat kan! In samenwerking met Santander Consumer Finance bieden wij de Beter Bed Betaalservice. Zo kunt u toch uw slaapkamer vernieuwen, zonder alles in één keer te betalen. Onze slaapadviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u met uw aanvraag. U kunt gebruikmaken van deze service bij aankopen in alle Beter Bed winkels in Nederland.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply