Treets

Mother nature's choice

Een mooie huid begint met een goede nachtrust. Treets Wellbeing Slaaplijn helpt je ontspannen en bevordert de nachtrust.

Treets

Meer over Treets

Het verhaal van Treets is gebaseerd op een oeroude traditie van onze voorouders. Zij hadden geen medicijnen en potjes dagcrème maar met kennis over de krachten van de natuur en tradities van verzorgen bereidden ze geneeskrachtige mengsels met kruiden, planten, bloemen en oliën. Door te experimenteren ontwikkelden ze mengsels tegen huidklachten. Van generatie op generatie werden deze kennis en bijbehorende tradities overgedragen. Treets verrijkt deze eeuwenoude tradities met de kennis van nu: De Treets Traditions. 

Treets harmoney
Treets sfeer

Een mooie huid begint met een goede nachtrust 

Niet iedereen is gezegend met een goede nachtrust. De producten van Treets zijn ontwikkeld om te relaxen en je slaap te bevorderen. Nieuw in het assortiment zijn de aromatherapiekussentjes met traditionele kruidenmix. Je plaatst deze onder of naast uw hoofdkussen. De geur van de kruiden heeft een ontspannende aromatische werking, waardoor je sneller in slaap valt.

Ontspanning voor het slapengaan is van groot belang. Treets heeft diverse producten om je te helpen relaxen voor het slapengaan. De Hittepit is een 100% natuurproduct dat zich vormt naar het lichaam. De geur van lavendel zorgt voor een ontspannen geest. Dit kussen is bovendien ideal bij spier- of buikpijn en rug- of nekklachten.

Ook het Treets oogkussen zorgt voor ontspanning. Het oogkussen is gemaakt van verkoelend zijde en gevuld met organisch lijnzaad en lavendel voor een rustgevende geur. 

Treets wellbeing Slaaplijn

Bent u benieuwd naar de speciaal ontwikkelde lijn voor een betere nachtrust? Bekijk de video!

Treets Wellbeing | Slaaplijn

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.