Shop veilig en op afstand in onze winkels! Vanwege de drukte kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.

Terug naar het overzicht

hoofdkussen Silvana Support Royale geel

Er is geen prijs bekend

Stevig comfort

Lang vormvast en goed ventilerend

Huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend

In de Silvana Support® collectie vindt iedereen het kussen dat bij hem of haar past. Maar voor als het nóg iets luxer en mooier mag, is er het vernieuwde Silvana Support® Royale hoofdkussen. Dit Silvana Support® Royale hoofdkussen geel is een van de stevigste varianten. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een stevig matras en wanneer je gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent.

Materiaal en onderhoud
De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige Suprelle® Fusion vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort. Suprelle® Fusion is een zeer innovatief vulmateriaal bestaande uit high-tech gerecyclede polyester vezels en gerecycled dons. Deze milieuvriendelijke mix zorgt ervoor dat het kussen lang vormvast blijft, een verminderde warmte-opbouw heeft en het vocht beter afgevoerd wordt. Hierdoor heeft het kussen een groot ademend vermogen. De neksteun van deSilvana Support® Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen..

Huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend
De hoes van het kussen, oftewel tijk, is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

Het Silvana Support® Royale Geel hoofdkussen is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk.

Artikelnummer 1037383
Merk Silvana

Breedte 50 cm
Lengte 70 cm
Geschikt voor maten 050 x 070 cm

Vulling Suprelle®Fusion
Materiaal tijk bamboe/katoen
Vulling nekgedeelte Vita Talalay® latex

Kleur geel
Anti huisstofmijt Ja
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Ja

Onderhoud Dagelijks opschudden;regelmatig luchten
Wasbaar Ja
Kussen navulbaar Nee
Nekgedeelte navulbaar Nee
Wasinstructies wasbaar tot 60°C

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply