Laatste kans! Solden met 50% op héél veel

6 : 5 : 10
6
Uitproberen, ruilen en retourneren

Uitproberen, ruilen en retourneren

Terug naar overzicht

Matras uitprobeergarantie

Bij een nieuw matras heeft het lichaam tijd nodig om aan het nieuwe ligcomfort te wennen. Daarom stellen wij de voorwaarde minimaal 30 dagen gebruik te maken van uw matras. Bevalt de matras u na 30 dagen toch niet, dan heeft u nog ruimschoots de tijd om gebruik te maken van onze uitprobeergarantie. Voor deze uitprobeergarantie stellen wij de volgende voorwaarden:

 • U heeft eenmalig de gelegenheid om gebruik te maken van de uitprobeergarantie.
 • De uitprobeergarantie is alleen geldig voor een matras van ons eigen merk (vraag naar de selectie), een ongestoffeerd matras van het merk Kårlsson, een matras van het merk M line en een matras van het merk Tempur.
 • Indien u gebruik wenst te maken van de uitprobeergarantie voor matrassen van ons eigen merk, het merk Tempur en de ongestoffeerde matrassen van het merk Kårlsson, dan kunt u zich tot maximaal 90 dagen na levering wenden tot één van de winkels van Beter Bed voor het maken van een nieuwe keuze.
 • Voor een matras van het merk M line geldt een termijn van 100 dagen.
 • De volgende matrasmaten komen in aanmerking: 70x200cm, 70x210cm, 80x200cm, 80x210cm, 90x200cm en 90x210cm. Voor een ongestoffeerd matras van het merk Kårlsson, een matras van het merk M line geldt: alle 1-persoons matrassen. Bij Tempur komen alle afmetingen in aanmerking.
 • Wij ruilen uitsluitend onbeschadigde matrassen om.
 • Prijsverschillen worden verrekend via tegoedbonnen of middels een bijbetaling.
 • De omruilkosten bedragen €60,- per matras.
 • De ingangsdatum van garantie blijft de leverdag van het eerste matras.
 • Topmatrassen en gestoffeerde matrassen zijn uitgesloten voor de uitprobeergarantie.

Wil je gebruikmaken van onze uitprobeergarantie? Neem dan contact op met een van onze Beter Bed winkels. Onze slaapadviseur helpen je graag bij het vinden van het ideale matras.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens jou. Tijdens deze termijn zal je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
je hebt geen herroepingsrecht op “op maat” gemaakt product.

Kosten in geval van herroeping

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor jouw rekening.

Je hebt de volgende mogelijkheden tot retourneren:
• Retourzending per post is kosteloos. Maak hiervoor gebruik van de bijgeleverde retourlabel.
• De kosten voor het retour sturen op andere wijzen is voor eigen rekening.
• Indien het product niet per post retour te zenden is, kunnen wij het product bij je retourhalen. De kosten hiervoor bedragen 75 euro en zijn voor jouw rekening.
• Je kunt het product kosteloos inleveren in een van onze magazijnen (Uden, Nieuw Vennep of Hoogeveen). Neem hiervoor van te voren contact met klantenservice.

Wij vergoeden alle van jouw ontvangen betalingen, inclusief de leveringskosten. De terugbetaling kan worden verminderd indien het product beschadigd aan ons wordt geretourneerd, in verhouding tot de geleden schade.

Zodra wij alle producten terug hebben gekregen, of zodra je aantoont dat je de producten hebt teruggezonden gaan wij onmiddellijk over tot retourbetaling aan jou, en ten laatste 14 dagen na jouw melding van de uitoefening van jouw herroepingsrecht.

Herroepingsrecht

Je hebt de mogelijkheid om gedurende veertien dagen na levering de koop op afstand zonder opgave van redenen te herroepen. Wij verzoeken je dan binnen de genoemde 14 dagen contact op te nemen met onze klantendienst.

Je kunt van herroeping gebruikmaken als je aan de volgende voorwaarden voldoet:
• Je laat ons tijdig (binnen de termijn van veertien dagen) weten dat je de koop op afstand herroept.
• Het gaat niet om een op maat gemaakt product. Als het product speciaal voor jou besteld en geproduceerd is, kunnen wij het niet retour nemen.

Ten laatste 14 dagen na je melding van de uitoefening van je herroepingsrecht, gaan wij onmiddellijk over tot het retour betalen van het aankoopbedrag inclusief de door jou betaalde verzendkosten.

 

Retour- en annuleringformulier

 

Retourneren

Is jouw online bestelling bezorgd door Beter Bed?

Wij halen het product zo spoedig mogelijk bij je op. Dit werkt als volgt:

 1. Contacteer onze Klantendienst en geef het ordernummer aan ons door.
 2. Samen met jou doorloopt onze medewerker de retourprocedure.
 3. Op het afgesproken moment halen wij het product bij je op.
 4. Je ontvangt het totale aankoopbedrag (incl. eventuele verzendkosten) retour. Zodra het product door ons retour is ontvangen, gaan wij onmiddelijk over tot retourbetaling.

Is je online bestelling bezorgd door een pakketdienst?

Dan kun je het zelf terugsturen. Dit werkt als volgt:

De instructies voor het retour sturen van textielbestellingen en de daarvoor benodigde retourdocumentatie kun je vinden in de bevestigingse-mail. Deze ontvang je na het plaatsen van de bestelling.

 1. Controleer het retourformulier en vul de gevraagde gegevens in.
 2. Stop het formulier samen met het artikel in de originele verpakking die je hebt ontvangen bij levering.
 3. Plak het reeds bijgeleverde retour label op de originele verpakking.
 4. Breng het pakket naar een PostNL punt.
 5. Bewaar het bewijs van inname goed. Via Track & Trace kun je het pakket volgen.
 6. Zodra wij je product ontvangen hebben, zetten we retourbetaling (incl. eventuele verendkosten) onmiddelijk in gang. En informeren wij je over de verdere afwikkeling.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.