Onze winkels blijven geopend!

Lentevoordeel! 25% korting bij aankoop van 2 artikelen

5 : 8 : 55
5

Kom nu winkelen bij Beter Bed!

Wij staan klaar om jou te ontvangen!

Je kunt bij ons winkelen op afspraak, deze maak je aan de winkel, online of telefonisch. Wij ontvangen je graag bij ons in de winkel om je te voorzien van een persoonlijk advies. Zo kan je rustig én veilig bij ons shoppen op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Je bent bij ons altijd verzekerd van een deskundig advies, kom gerust even langs om onze collectie vrijblijvend te bekijken.

 

Nú met gratis textielcheque t.w.v. €25,- te verzilveren bij een minimaal aankoopbedrag van €100,-. De cheque is alleen in te leveren bij ons in de winkel en één jaar geldig. 

 

Maak een afspraak

Winkelen op afspraak eenvoudig in 3 stappen:

Stap 1: Kom naar de winkel vul een reservatiebewijs in en shop direct. Je kan ook telefonisch of online een afspraak maken. Voor online: klik op de gele button ‘maak nu een afspraak’ en vul je gegevens in.

Stap 2: bij het reserveren online zal één van onze slaapadviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen een afspraak in te plannen. Bij het telefonisch en online reserveren ontvang je een reservatiebewijs per mail.

Stap3: Kom op de geplande datum en tijd naar de geselecteerde vestiging met het afgesproken aantal personen (maximum 2 uit het zelfde huishouden) en breng je reservatiebewijs mee. (digitaal of op papier)

 

 

Maak een afspraak

Ook dit doen we samen!

Daarom vragen we je rekening te houden met het volgende:

  • Neem naar je afspraak het reservatiebewijs mee met daarop jouw timeslot
  • Draag bij je afspraak altijd een mondkapje
  • Kom met maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis bij klachten conform de richtlijnen van de overheid
  • In de winkel bij voorkeur met kaart betalen, contant is mogelijk
     

Bekijk de meest gestelde vragen

Je kunt bij ons aan de deur, telefonisch of via de website een afspraak maken. Het enige wat je nodig hebt om de winkel te betreden is een reservatiebewijs, welke je ontvangt na het maken van je afspraak. 

Dat is zeker mogelijk. Laat het ons even telefonisch weten dat je je afspraak wilt wijzigen. Laat je het ons ook weten als je klachten hebt?

Nee, er komen zeker geen extra kosten bij. 

Ook voor het retourneren van een artikel maak je een afspraak in de winkel! Kijk hier voor meer informatie over retourneren of neem contact op met de klantenservice.

We hanteren de reguliere openingstijden van onze winkels met uitzondering van de koopavonden en koopzondagen. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van alle Beter Bed winkels.

Ja, dit is geen probleem. De afspraak wordt altijd telefonisch tussen jou en de slaapadviseur afgestemd.

Dit is afhankelijk van de geplande afspraken bij de Beter Bed winkel van jouw keuze. Onze slaapadviseurs kiezen samen met jou een datum en tijdstip uit welke jou schikt. Hopelijk tot snel! 

Het grootste deel van ons assortiment kun je vinden in onze winkels. Zo kun je (bijna) alle bedden, boxsprings en matrassen uitproberen en bekijken. Onze slaapadviseurs zorgen ervoor dat deze artikelen bij je thuis worden bezorgd. Van textiel en beddengoed hebben we vaak wel voorraad, en deze kan je  meteen mee naar huis nemen! 

We kunnen in dit geval een normale bestelling voor je aanmaken, zodat dit product alsnog bij jou thuis bezorgd wordt! 

Je mag met maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden een afspraak bij ons maken. Belangrijk is wel dat je allebei een reservatiebewijs meeneemt naar de afspraak. In onze winkels zijn in totaal maximaal 50 personen toegestaan. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply