Laatste kans! Vakantiegeld Voordeel tot 50%

5 : 2 : 41
21
Veiligheid en privacy Beter Bed

Privacyverklaring

Uw privacy is een serieuze zaak. Omdat wij persoonsgegevens van u opvragen, bijvoorbeeld wanneer u een aankoop doet in onze (web)winkel, vinden wij het belangrijk om u te laten weten wat er met die gegevens gebeurt.

Wij respecteren uw privacy en doen er dan ook alles aan om uw privégegevens ook echt privé te houden. De manier waarop wij met uw gegevens omgaan is geheel volgens de geldende (Europese) privacy wetgeving.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke gegevens wij van u verzamelen en voor welk doel wij dit doen. Daarnaast lichten wij toe hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en wat uw rechten op dat gebied zijn.

Deze privacyverklaring is van toepassing op iedere verwerking van persoonsgegevens van onze (potentiële) klanten en gebruikers van onze website.

De verklaring geeft antwoord op de volgende vragen:

Privacyverklaring Beter Slapen App

De privacyverklaring van de Beter Slapen App vindt je hier

Hebt u nog vragen?

Voor al je vragen of opmerkingen over ons privacybeleid kan je contact met ons opnemen. Middels deze weg kun je tevens een verzoek indienen tot gegevensverwijdering. Onze klantendienst is op werkdagen telefonisch of via Whatsapp bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.