privacy en veiligheid

Wat zijn uw rechten?

Inzage en correctie

U kunt ons vragen om de gegevens die wij van u hebben in te zien. Neem dan contact met ons op en geef aan welke gegevens u wenst in te zien.

U kunt ook verzoeken om een wijziging of correctie van uw gegevens. Neem dan contact met ons op en geef aan welke gegevens aangepast moeten worden.

Verwijdering

U kunt ons vragen de gegevens die wij van u hebben te verwijderen. Neem dan contact met ons op en geef aan welke gegevens u wilt laten verwijderen. Wij zullen uw gegevens na uw verwijderingsverzoek alleen bewaren als dit nodig is voor de afwikkeling van een bestelling of indien wij wettelijk verplicht zijn om de gegevens te bewaren.

Beperking verwerking

Onder omstandigheden kunt u ons verzoeken de verwerking van uw gegevens (tijdelijk) te beperken. Bijvoorbeeld als wij nog onjuiste persoonsgegevens van u gebruiken, wij onrechtmatig gebruik maken van uw gegevens, wij uw gegevens niet meer nodig hebben of vanwege persoonlijke omstandigheden. Neem in deze gevallen contact met ons op en geef aan welke verwerking u wenst te beperken.

Gegevensoverdraagbaarheid

U kunt aan ons vragen om de gegevens die wij van u hebben aan u of andere organisaties over te dragen. U kunt daarvoor contact met ons opnemen.

Bezwaar

U kunt altijd bezwaar maken tegen gebruik van uw gegevens door contact met ons op te nemen en toe te lichten waartegen u precies bezwaar maakt.

Intrekken toestemming

Wanneer een verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op uw (uitdrukkelijke) toestemming, heeft u altijd het recht uw toestemming in te trekken. Dit doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de eerder wel gegeven toestemming. Concreet kunt u op de volgende manieren uw toestemming intrekken:

U kunt uw cookie instellingen wijzigen. Lees in het cookiestatement hoe u dat kunt doen. 

U kunt zich afmelden voor onze nieuwsbrieven via de link onderaan elke e-mail die u van ons ontvangt of door een e-mail te sturen naar onze customer service afdeling. Geef in deze e-mail dan het e-mailadres aan dat u graag wilt uit laten schrijven.

U kunt zich afmelden voor onze persoonlijke e-mails via de link onderaan elke e-mail die u van ons ontvangt of door een e-mail te sturen naar onze customer service afdeling. Geef in deze e-mail dan het e-mailadres aan dat u graag wilt uit laten schrijven.

U kunt zich afmelden voor review e-mails. In iedere (review) e-mail die u van ons ontvangt of door een e-mail te sturen naar onze customer service afdeling. Geef in deze e-mail dan het e-mailadres aan dat u graag wilt uit laten schrijven.

Klachten

Voor klachten over uw gegevens en de bescherming van uw privacy kunt u schriftelijk contact opnemen met de Data Protection Officer van Beter Bed.
Per mail: [email protected]
Per post: Beter Bed, t.a.v. Data Protection Officer, Linie 27, 5405 AR UDEN

Mochten wij er onverhoopt onderling niet uitkomen dan kunt u een tip geven aan de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, door middel van een online formulier. De Autoriteit kan naar aanleiding van uw tip besluiten een onderzoek te starten. U kunt ook met een klacht naar de rechter gaan.

 

Terug naar veiligheid en privacy

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.