Wave matras

Shop nu

Wave

Color your day

Een matras dat zich helemaal aanpast aan de golven van jouw lichaam.

Bekijk matras Wave
Wave logo

Wave

Om jou van de best mogelijke nachtrust te verzekeren, heeft M line matras Wave samen met consumenten ontwikkeld. Het matras past zich compleet aan jouw lichaam aan. Zo zitten jij en matras Wave altijd op dezelfde golflengte.
 


 

Lagen van Wave


Afritsbare tijk

De tijk van Wave is volledig afritsbaar. De bovenkant kun je wassen op 60 graden. Zo blijft je bed heerlijk fris!


Toplaag van zacht Aircomfort

Houd je van een zacht matras? Draai de toplaag van Wave dan naar boven. Zacht Aircomfort zorgt nog steeds voor voldoende steun.


Stevig opencellig traagschuim

Het door NASA ontwikkelde opencellig traagschuim verzekert je van een goede drukverdeling van de verschillende drukpunten in matras Wave. De opencellige structuur zorgt ervoor dat het matras snel in de oude vorm terugkeert. Daarmee voelt het matras direct comfortabel aan.


Basis van koudschuim

De kern van matras Wave bestaat uit stevig koudschuim. De 7 comfortzones zorgen voor optimale ondersteuning op de juiste plekken en meer ruimte bij bijvoorbeeld je heupen en schouders. Als je van een stevig matras houdt, draai deze laag dan om en leg de diepe inkeping onder.


Onderkant met antisliplaag

Matras Wave blijft goed op zijn plaats liggen dankzij de antisliplaag aan de onderkant van het matras. De zijkant van Wave heeft handige handvatten. Zo kun je het matras ook heel gemakkelijk verplaatsen.

Meer over matras Wave


Wave past op elke ondergrond

Matras Wave is zeer geschikt voor een boxspring waarbij je zelfs geen topper meer nodig hebt. Het matras is daarnaast geschikt voor een spiraalbodem of een lattenbodem.


Even wennen aan Wave

Het kan even duren voor je lichaam gewend is aan je nieuwe matras. Denk aan een periode van 3 tot 6 weken.


Wave draaien of keren

De twee lagen van matras Wave kun je los van elkaar keren. Zo kun je jouw ideale samenstelling creëren. Zorg wel dat de koudschuim basis onderop ligt en de laag met Aircomfort Traagschuim bovenop.


Wave schoonmaken

De tijk van matras Wave is afritsbaar. Deze kun je wassen op 60 graden. Zo houd je je bed heerlijk schoon.


 

125 nachten proefslapen

Echt overtuigd van de juiste aankoop ben je pas na een tijdje. Daarom mag je Wave maar liefst 125 nachten uitproberen. Zo heb je ruim de tijd om je matras te beoordelen en weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt!

10 jaar garantie

Bij aankoop van matras Wave ontvang je 10 jaar garantie op je matras in geval van scheuren, deuken of beschadigingen van het schuim, die ontstaan zijn bij normaal huishoudelijk gebruik van Wave, productionele gebreken aan de rits met de originele aankoopbon.


Wave stappenplan

1. Pak je nieuwe matras uit

Matras Wave wordt geleverd en opgerold verpakt in een doos. Na het uitpakken van jouw nieuwe matras rol je het matras langzaam uit.

2. Verwijder plastic verpakking

Met het bijgeleverde mesje snij je de plastic verpakking voorzichtig open. Vervolgens kun je het eenvoudig van het matras verwijderen.

3. Welterusten!

Al na ongeveer 10 minuten is Wave klaar voor jouw perfecte nachtrust. Welterusten!

 

 

Matras Wave
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.