Wave by M line

Perfect in every Wave

Met Wave haal je een matras van topkwaliteit in huis. M Line kwaliteit, een verrassend lage prijs én slaapwekkend hoge kwaliteit. Aanpasbaar naar ieder zijn eigen wens, zodat je altijd van een optimale nachtrust kan genieten. Go your own Wave!

 

 

Met het Wave by M line matras surf jij mee op de vertrouwde kwaliteit van M line en geniet je van een matras dat écht iedereen past. Bij Wave weten ze dat geen twee lichamen hetzelfde zijn. Daarom geniet je iedere nacht van zelf aanpasbaar comfort dat precies bij jou past. Go your own Wave!

Van zacht naar stevig comfort

Deze verschillende hardheden creëer je door te wisselen met de twee lagen die in het matras zitten. De bovenste laag van het Wave by M line matras heeft een traagschuim en een Aircomfort® kant. De onderste laag van het matras bestaat uit koudschuim met een geribbelde kant en een gladde kant. Kies je bijvoorbeeld voor de traagschuim kant boven en de koudschuim kant mét ribbels naar boven dan geniet je van zacht comfort. Wissel je vervolgens alleen de onderste koudschuim laag van de geribbelde naar de gladde kant dan is het comfort meteen al wat steviger. Zo makkelijk gaat dat!

Pas eenvoudig aan in 4 verschillende hardheden

Je ontvangt jouw Wave by M line matras altijd in een standaard samenstelling. Heb je na de eerste 3 weken het gevoel dat het matras wel wat harder of zachte mag? Tijd om de lagen te draaien! In totaal heb je de keuze uit 4 verschillende hardheden van zacht naar steeds steviger comfort.

Waarom Wave?

Wave is een merk van M line, het bekende matrassenmerk dat al sinds 2001 iedereen helpt met het maximale uit de dag te halen. Iedereen die bewust en onbewust topprestaties van zichzelf vraagt. Dag in, dag uit. Een leven lang. En hoe beter de slaap, hoe groter het effect. Zo weet je dat je met Wave kiest voor gegarandeerde zekerheid van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden.

Matras Wave by M line

(177)
Hardheid: medium |
Gewichtsklasse: tot 120kg |
Comfortzones: 5 |
Dikte: 24cm |
Tijk afritsbaar: Ja |

Levertijd: 2 dagen

749.-
Waarom het Wave by M line matras?
Eenvoudig aanpasbaar voor jouw lievelingscomfort
125 nachten proefslapen (ook al ben je na 1 nacht al verkocht)
Door Consumentenbond beoordeeld met 7.4
Supersnel en gratis bezorgd in je slaapkamer
Predicaat ‘Groene keuze’ Consumentenbond

Waarom het Wave by M line matras?

Naast de aanpasbare samenstelling van jouw Wave by M line matras kun je iedere nacht rekenen op een kern van stevig koudschuim met 5 comfortzones. Het koudschuim past zich volledig aan de contouren van jouw lichaam aan. De 5 comfortzones bieden precies de juiste ondersteuning op de belangrijke plekken van je lichaam. De zones rond je heupen en schouders zijn iets zachter ingesteld, terwijl de zone bij je rug wat steviger is. Als je behoefte hebt aan extra ondersteuning, draai je deze laag dus eenvoudig om.

Meer over M line

Dankzij de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een M line matras. Daarnaast kun je makkelijk draaien door uitstekende ondersteuning en word je fris wakker dankzij goede ventilatie. Niet voor niets wordt M line aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line een snel herstel van lichaam en geest bevordert.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.