Laatste kans! Solden met 50% op héél veel

6 : 5 : 15
59

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better
Sleep well. Move better

M line

M line staat voor iedereen die alles uit de dag haalt. Voor iedereen die bewust en onbewust topprestaties van zichzelf vraagt. Dag in dag uit. Een leven lang.

Hulp of advies

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantendienst

M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een boxspring, bed, bedbodem, kussen of matras van M line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en word je fris wakker dankzij de goede ventilatie. Het is niets voor niets dat M line aanbevolen wordt door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line een snel herstel van lichaam en geest bevordert.

M line boxsprings

Het leven wordt steeds drukker. Je werkt overdag, sport regelmatig en je hebt ook nog een sociaal leven om te onderhouden. Goed uitrusten is dus erg belangrijk. Met een M line boxspring geniet je van een optimale nachtrust. Hierdoor kun je overdag presteren en rust je 's avonds lekker uit.

De collectie M line boxsprings is van uitstekende kwaliteit. Niet voor niets slapen topatleten op een M line matras. Die uitstekende kwaliteit hebben de matrassen en boxsprings van M line te danken aan hun unieke samenstelling. Ze zijn namelijk gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim. De matrassen vormen zich perfect naar je lichaam en zorgen voor een goede ventilatie en drukverdeling.

M line boxsprings

M line matrassen

De matrassen van M line hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim. Het visco-elastisch M line schuim vormt zich perfect naar je lichaam en de open celstructuur zorgt voor uitstekende ventilatie. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens je slaap. Daarbij ontvang je bij aankoop van een M line matras ook nog eens tot 10 jaar uitstekende M line garantie. Bekijk hiervoor de M line voorwaarden.

Ben je op zoek naar de Cool Motion lijn van M line, bezoek dan mline.nl.

M line matrassen

M line kussens

Het juiste hoofdkussen is van belang om rug- en nekklachten te voorkomen. De vorm en hoogte van je kussen spelen hierbij een grote rol en zorgen voor een goede slaaphouding.

De kussens van M line zijn gemaakt van visco-elastisch schuim, waardoor het hoofdkussens zich naar je lichaam vormt. Daarnaast staan de kussens bekend om de uitstekende ventilatie en hygiëne voor een perfecte nachtrust.

M line kussens

M line bedbodems

Een M line bedbodem zorgt dankzij de unieke, hybride combinatie van verende latten en mini-pocketveren voor de beste ondersteuning van het matras en je lichaam. De elektrisch verstelbare bedbodem van M line is ideaal als je rugpijn of andere fysieke klachten hebt, en zeker ook als je gewoon makkelijk wilt switchen tussen diverse houdingen in bed. Eenvoudig te bedienen!

M line bedbodems

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.