Onze winkels zijn weer open! Shop veilig en bewaar afstand van elkaar. In deze periode kan het voorkomen dat je pakketje iets langer onderweg is. 

De Solden is begonnen bij Beter Bed tot 50% korting
Terug naar het overzicht

hoofdkussen Silvana Support Royale paars

Er is geen prijs bekend

Lang vormvast en goed ventilerend

Medium zacht comfort

Huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend

In de Silvana Support® collectie vindt idereen het kussen dat bij hem of haar past. Als het nóg iets luxer en mooier mag, is er het vernieuwde Silvana Support® Royale hoofdkussen. Dit Silvana Support® Royale hoofdkussen paars is medium zacht. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.

Materiaal en onderhoud
De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige Suprelle® Fusion vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort. Suprelle® Fusion is een zeer innovatief vulmateriaal bestaande uit high-tech gerecyclede polyester vezels en gerecycled dons. Deze milieuvriendelijke mix zorgt ervoor dat het kussen lang vormvast blijft, een verminderde warmteopbouw heeft en het vocht beter afgevoerd wordt. Dat zorgt weer voor een groter ademend vermogen van het kussen. De neksteun van deSilvana Support® Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex.De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen..

Huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend
De hoes van het kussen, oftewel tijk, is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De Silvana Support® Royale hoofdkussen paars is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk.

Artikelnummer 1037327
Merk Silvana

Breedte 50 cm
Lengte 70 cm
Geschikt voor maten 050 x 070 cm

Vulling Suprelle®Fusion
Materiaal tijk bamboe/katoen
Vulling nekgedeelte Vita Talalay® latex

Kleur paars
Anti huisstofmijt Ja
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Ja

Onderhoud Dagelijks opschudden;regelmatig luchten
Wasbaar Ja
Kussen navulbaar Nee
Nekgedeelte navulbaar Nee
Wasinstructies wasbaar tot 60°C

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply