Een nachtkastje of hocker maakt jouw slaapkamer compleet

 

Een nachtkastje voor al jouw spullen

Een nachtkastje maakt jouw slaapkamer helemaal af. Handig om een lampje op te zetten voor wat sfeerverlichting bijvoorbeeld. Zo kan je nog een boek lezen voordat je gaat slapen. Je kan er bovendien ook jouw wekker, telefoon, glaasje water of bril makkelijk op kwijt.

Wil je liever geen spullen in het zicht? Dan kies je toch gewoon een nachtkastje met lades? Bij Beter Bed kan je kiezen uit verschillende stijlen en kleuren. Van modern tot klassiek en in wit, zwart of houtkleur. Je kan kiezen uit tientallen praktische soorten en formaten, zo vind je altijd een nachtkastje dat bij jouw slaapkamer past!

 

Hockers: handig en multifunctioneel

Een hocker kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als nachtkastje, poef of voetenbankje. Het geeft een moderne sfeer in jouw slaapkamer of woonkamer. Je kan een hocker ook gebruiken als extra zitplaats bij jouw zetel. Handig als je over weinig zitruimte beschikt!

Een hocker heeft de vorm van een kubus en past daardoor in elke ruimte. Hij is gemaakt van 100% polyester of een hoogwaardige stof en dus makkelijk proper te houden met een stofzuiger. Je kan uit allerlei kleuren stoffen kiezen. Er zijn hockers met en zonder pootjes, de hoogte van de hocker en de pootjes zijn verschillend.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!