Boxsprings

Comfortabel slapen

Eén van de populairste slaapsystemen van deze tijd: de boxspring. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Bij deze matras-bedbodemcombinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar.
Alle boxsprings Advies nodig?

Welke maat boxspring zoek je?

1-persoons
2-persoons
Twijfelaar

Nu al vanaf 599.-

Boxspring Ambra

Boxsprings 

Het slaapcomfort van je boxspring wordt bepaald door de box, de matras en de topmatras. Het begrip comfort heeft voor iedereen een andere betekenis. De één wil graag goede ondersteuning, terwijl de ander uitstekende ventilatie belangrijker vindt. En hoe essentieel comfort ook is, het oog wil ook wat. Daarom heb je de keuze uit een wit matras en een gestofeerd matras een topmatras.

1. De box

Je boxspring kan bestaan uit een bonellbox of een pocketbox, afhankelijk van de gewenste mate van weerstand en ventilatie. Daarnaast heb je de keuze uit een vlakke, handverstelbare of elektrisch verstelbare boxspring.

2. De matras

Kies je voor een luxe uitstraling met een gestoffeerd matras? Dan zorgt een topmatras voor extra souplesse en comfort. Bovendien heeft je boxspring hierdoor een langere levensduur. Of ga je voor een wit matras? Dat is comfortabel slapen voor een aantrekkelijke prijs! 

3. De topmatras

Je legt een topmatras bovenop je (gestoffeerde) matras. Dit biedt extra comfort en zorgt voor een langere levensduur van je matras.

4. Het hoofdbord

De keuze voor een hoofdbord is bepalend voor de uistraling van je bed. Kies de look die past bij jouw smaak. 

5. Het voetbord

Een voetbord maakt je boxspring compleet. Het geeft je bed een eigen en luxe uitstraling. Je hebt de keuze uit diverse voetborden. 

6. De pootjes

Let ook eens op de pootjes die onder je boxspring staan. Wil je neutraal of liever opvallend? Ga je voor vierkant of toch voor conisch? 

7. De bekleding

Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stofsoorten. Kies je voor effen of juist voor een patroon? Maak je stof- en kleurkeuze online uit een selectie of bekijk alle mogelijkheden in onze winkels. 

8. De extra's en accessoires

Maak je slaapkamer helemaal af met mooie nachtkastjes of poefjes. Kies nachtkastjes in dezelfde stijl als je bed of ga juist voor een contrast in kleur en materiaal. Met of zonder laden? Strak of romantisch? Je bepaalt het helemaal zelf. Kies ook voor extra's als een voetbank, uitstapverlichting of wieltjes voor je boxspring.

Voordelen van een boxspring

 • Geven je huidige bedbodem en matras klachten of bevallen ze juist prima? Als de matras nog goed is, kun je het gebruiken op je boxspring.
 • Heb je het koud of warm in bed? Een nieuw matras van pocketveren of koudschuim houdt je bed bijvoorbeeld koeler dan een matras van traagschuim of latex.
 • Wat is de mate van transpireren? Een matras met een goede vochtafvoer is extra belangrijk als je veel transpireert.
 • Wat is jouw favoriete slaaphouding? Buikligging vraagt bijvoorbeeld om een harder matras dan rugligging.
 • Heb je lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn of gevoelige gewrichten en spieren? Een drukverlagend en goed ondersteunend schuimmatras biedt uikomst.
 • Heb je allergieën? Ga dan voor een matras van natuurlijk latex of anti-allergisch polyether.

Let hierop bij het kopen van een boxspring

 • Een boxspring heeft een zeer comfortabele instaphoogte.
 • De combinatie van een box en een matras garandeert een zeer goede ventilatie.
 • Door de vele mogelijke stijlen, kleuren en materialen is een boxspringcombinatie eenvoudig aan te passen aan jouw slaapkamerinterieur.
 • Met extra's zoals een hoofd- en voetbord, een poef en nachtkastjes creëer je je persoonlijke boxspring op maat.
 • De box is voorzien van thermisch geharde veren met een lange levensduur.
 • Je hebt 25 jaar garantie op draad- en framebreuken.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!