Shop met tot wel 50% korting tijdens de Solden!

Terug naar het overzicht

verlichting Philips Wake Up Light Smartsleep (HF3521/01)

149.99

Levertijd: Ruim 14 weken Uitleg

Energieker en ontspannen wakker worden

Kies uit 6 natuurlijke wekgeluiden en 1 yogageluid

Met ingebouwd leeslampje, nachtlampje en sluimerfunctie

Word op een natuurlijke en ontspannen manier wakker dankzij de unieke combinatie van licht en geluid van deze Philips Wake-up Light Smartsleep. Geïnspireerd op de natuurlijke zonsopgang word jij energieker wakker en stap je gemakkelijker uit bed. In de ochtend verkleurt het ochtendlicht binnen 20 tot 40 minuten (instelbaar) van zacht ochtendrood, naar warm oranje en dan naar helder geel licht. Hierdoor stimuleer je je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen geluid ervoor dat je écht helemaal wakker wordt. Ervaar het zelf en begin ontspannen en met méér energie aan je dag!

Meer over de Wake-up Light Smart Sleep
De Wake-up Light heeft zelfs een bedlampje en 20 lichtsterktes waarmee de helderheid van het display persoonlijk kan worden aangepast. Met de nachtlampfunctie van de Wake-up Light heb je net voldoende daglicht om je weg te vinden in het donker. Dankzij de keuze uit verschillende, natuurlijke wekgeluiden of een yogageluid kun je naar wens op een relaxte manier wakker worden. Ga je bijvoorbeeld voor fluitende dagvogels in het bos, Boeddha, yoga, golven, Nepalese klankschale, ochtendgeluiden uit de Alpen of een zomermeer? In anderhalve minuut hoor je het geselecteerde geluid langzaam toenemen tot het gekozen niveau. Sta je liever op met je favoriete radiozender? Dan stel je gewoon het door jou gewenste FM station als wekgeluid in.

Val zacht in slaap door afnemend licht
Dankzij een simulatie van de zonsondergang kun je er ook voor kiezen om makkelijker in slaap te vallen. De simulatie van zonsondergang bereidt je lichaam voor op het slapen door het licht geleidelijk te dimmen tijdens de door jou ingestelde duur.

Alle voordelen op een rijtje
• Word op een natuurlijke manier energieker wakker door zonsopgangsimulatie
• Met zonsondergangsimulatie om beter in slaap te vallen
• Kies uit 6 natuurlijke wekgeluiden en 1 yogageluid
• Met dubbelalarmfunctie voor het instellen van 2 wektijden
• Met ingebouwd leeslampje en sluimerfunctie
• Klinisch bewezen: 92% van gebruikers komt gemakkelijker uit bed

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe Wake-up Light Smart Sleep. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1063597
Merk Philips

Breedte 19.9 cm
Lengte 14.6 cm
Hoogte 19.2 cm

Dimbaar Ja
Inclusief lichtbron Ja

Materiaal kunststof

Garantie 2 jaar garantie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply