Koppelverkoop, tot wel 40% korting op heel veel artikelen!

Terug naar het overzicht

verlichting Philips Hue Filamentlamp White Globe G125/E27

39.99

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Aangename zachte, warmwitte gloed

Aan- en uitzetten en dimmen via smartphone of tablet

Aan te sluiten op Philips Hue bridge voor nóg meer slimme functies

Creëer een aangename, zachte warmwitte gloed in je slaapkamer met deze slimme en decoratieve Globe Philips Hue ledlamp. De lamp heeft een vintage ontwerp in een edisonvorm met E27 fitting en een ‘ouderwetse’ spiraalvormige gloeidraad. Met deze retrolook geef je je slaapkamer direct een gezellige uitstraling terwijl je geniet van de kracht van de slimme Hue verlichting.

Philips Hue voor een slim verlichte slaapkamer
Natuurlijke verlichting bij het wakker worden, gedimd licht in de avond. Met 1 knop op je smartphone of tablet is dit zo geregeld met de slimme slaapkamerverlichting van Philips Hue. De verschillende lampen toveren je slaapkamer zo om naar een romantisch paradijsje, een rustige relaxplek of een avontuurlijke ruimte!

Meer over deze lamp
Je stelt de lamp heel eenvoudig in met de Philips Hue Bluetooth app op je smarthphone of tablet. Met de app bedien je tot wel 10 lampen, zodat je alle slimme Hue lampen in elke kamer kunt bedienen. Gebruik je stem en bedien de lamp zelfs handsfree! Kies voor ieder moment het juiste lichtniveau. Zo dim je de slimme kooldraadlamp bijvoorbeeld eenvoudig om tot een subtiele nachtlamp.

Combineer de diverse Hue lampen in diverse hoogtes en uitvoeringen met elkaar en maak zo je eigen sfeer in je slaapkamer.

Nog meer slimme verlichtingsfuncties?
Kies dan voor een Philips Hue brigde. Naast in- en uitschakelen of dimmen kun je met de bridge lichtscènes personaliseren, timers instellen en wel 50 lampen toevoegen om alles in en rond je huis compleet af te stemmen. Gebruik je verlichting zelfs om beter wakker te worden of in slaap te vallen! Bedien je lampen als je niet thuis bent en voeg andere slimme accessoires toe zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.

Deze Philips Hue lamp blinkt uit in:
  • Aangename zachte, warmwitte gloed
  • Aan- en uitzetten en dimmen via smartphone of tablet
  • Aan te sluiten op Philips Hue Bridge voor nóg meer slimme functies
  • Vintage ontwerp
  • Met ouderwetse spiraalvormige gloeidraad in elegante gouden kleur
Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe Philips Hue lamp. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1062503
Merk Philips Hue

Breedte 12.5 cm
Lengte 12.5 cm
Hoogte 19.8 cm

Dimbaar Ja
Energie label A++
Fitting E27
Beveiligingsklasse IP20 stofdicht

Garantie 2 jaar garantie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply