Terug naar het overzicht

Traagschuimmatras PRO PLUS Coolquilt by TEMPUR® FIRM

19 beoordelingen

Traagschuimmatras PRO PLUS by TEMPUR® FIRM
Pocketveermatras Easy Pocket
Traagschuimmatras PRO PLUS by TEMPUR® FIRM
Traagschuimmatras PRO PLUS by TEMPUR® FIRM
Traagschuimmatras PRO PLUS by TEMPUR® FIRM
Traagschuimmatras PRO PLUS by TEMPUR® FIRM
Traagschuimmatras PRO PLUS by TEMPUR® FIRM
Maattabel
tot 140 kg
2099.- 1784.15 Je bespaart 15%

Dit kost je omgerekend 14.87 euro per maand

Levertijd: 4 tot 5 weken

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantendienst

10 jaar garantie

27 cm hoog stevig matrasgevoel

20% meer drukverlaging dan andere TEMPUR matrassen

Ongeëvenaarde ondersteuning en bewegingsabsorptie

Traagschuim matrassen

Het belangrijkste kenmerk van traagschuim is dat het drukverlagend werkt. Je zakt als het ware een klein stukje in het matras en geniet van perfecte ondersteuning op de plekken waar je het nodig hebt. Je gewrichten worden ontlast, ideaal als je soms last hebt van je spieren of gewrichten. Je hebt dus minder kans om ’s nachts wakker te worden. Je geniet van een ongestoorde nachtrust, zodat je uitgeslapen aan de dag kunt beginnen!

Kenmerken van een traagschuim matras:
Optimale drukverlaging: liggend op traagschuim, ervaar je minimale druk op spieren en gewrichten. Hierdoor krijg je minder wekprikkels en slaap je langer en dieper. Je rust beter uit!
Goede lichaamsondersteuning: traagschuim vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor goede lichaamsondersteuning en uniek ligcomfort.
Fijn als je het snel koud hebt: dit type matras is zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben in bed, omdat traagschuim warmte goed vasthoudt.
Ontlast bloedvaten en zenuwbanen: door de minimale druk op je lichaam, worden niet alleen je spieren en gewrichten maar ook je vaten en zenuwbanen ontlast.
Vormt zich naar je lichaam: het elastische traagschuim wordt zacht wanneer het warmer wordt, daardoor vormt het perfect naar je lichaam. Je hebt het gevoel dat je in een perfect passend bed ligt en droomt heerlijk weg.

Veelgestelde vragen over traagschuim matrassen

Een traagschuim matras is uitermate geschikt wanneer je het snel koud hebt in bed. Daarnaast is deze geschikt voor gevoelige gewrichten en/of spieren en vormt zich uitermate goed naar het lichaam. Dit komt omdat traagschuim reageert op lichaams- en omgevingstemperatuur en het materiaal soepeler wordt wanneer het opwarmt. 

De naam zegt het eigenlijk al bijna, traagschuim is een materiaal dat wanneer je het indrukt het weer langzaam zijn eigen vorm aanneemt. Wist je dat traagschuim allereerst een uitvinding was om enorme versnellingskrachten op het lichaam van een astronaut in een raket op te vangen? 

De prijs voor Traagschuimmatras PRO PLUS Coolquilt by TEMPUR® FIRM (70 x 200 cm, tot 140 kg) van 2099.- voor 1784.15 geldt tot en met woensdag 31 juli 2024. In geval van vragen, neem contact op met onze klantenservice

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.